Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋♂️.
-
WIADOMOŚĆ
-
verliebtindich wrote:Ja tylko dodam, że te historie nie za bardzo się ze sobą składają
Nie wiem, czy wiesz, ale jest możliwość przejrzenia wszystkich postów danego użytkownika, no i mam nieodparte wrażenie, że jednak nas Milena trochę oszukujesz
Na początku historia z gwałtem i próbą samobójczą- nie powiem. Mocne. Nie wchodzi się w takich tematach w dyskusje, ale jeśli to prawda- współczuję serdecznie.
Później historie, które opisała Aga. Później covid, zakrzepica, pełno pęcherzyków, endometrium jak u słonia (sorry, ale 11mm przed owulacją dobije do 13mm z palcem w nosie, a to możliwe nie jest).
Od dłuższego czasu nie da się czytać tych naciąganych postów..
Nie jesteś trollem, wiem o tym. Jesteś dziewczyną, która ma dużo problemów- najwiecej ze sobą i szuka namiętnie atencji. Za wszelką cenę.
Na Twoim miejscu odłożyłabym forum na bok, napiła się wody, zrobiła więcej badań sobie i synowi (zadbaj o jego zdrowie bo jeśli jest tak jak piszesz to jest chory…), porozmawiaj ze Starym o ułożeniu Waszego życia na stopie materialnej i wróć do Nas z podkładanymi historiami.
AgulaM, natkurka, verliebtindich, Karo1234, EwelinaNowa 😊, ForgetMeeNot, Agn1000, Kasia95, 2+3, RoZyCzK4, okejka, Livka, Andelulla, anka, dr_katarzyna, Meduza, Zazu92, Poziomka9204, SandraH.97, Kasiooola, Zuz.ka, pluto_nova, Vivico, Anett93 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Pluto, wiadomo, ze lepiej skontroluj, ale mi moja endo mówiła, ze czasami tez TSH zalezy od tego, jak spałaś, czy się budziłas w nocy, itp. Ale lepiej kontroluj, przy ciążach lubi skakać.
pluto_nova lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
AgulaM wrote:Milena,.nie chce być niemiła, ale co odpowiedź to mamy inna historię z Twojego życia.
Skoro laboratorium zgubiło próbke krwi to ma obowiązek zawiadomić Cię o tym i powinnaś jechać na ponowne pobranie.
Po drugie skoro Twój synek nie miał wszystkich badań, bo coś tam zaginęlo, to w Twoim interesie jako dobrej matki jest najszybsze ponowne zrobienie badań,.tym bardziej że mówisz o krwotkoku z rany po igle więc na pewno coś się złego dzieje.
Kiedyś pisałaś, że macie ciężką sytuację materialną i życiową. Nie chce się wtrącać i mówić Tobie jak masz żyć, ale nie sądzisz, że skoro macie problemy finansowe to nie stać Was na kolejne dziecko? Tym bardziej, że mieszkacie we trójkę na jednym pokoju..
Ja nie wyobrażam siebie takiego życia, dla mnie to nie życie tylko wegetacja.
Sorry za żal post, ale już nie mogłam wytrzymać 🙄
Pieniądze nie są najważniejsze w życiu oczywiście dla mnie dla Ciebie może kasa się liczy. Każdy ma inne zdanie. I swoje życie. Mieszkamy z babcią ale z tego co wiem nie każdy żyje wieki więc później dom będzie nasz. A więc jak się tak martwisz to dziecko będzie miało wtedy swój pokój.
A z małym byliśmy na pogotowiu w nocy dla Twojej informacji więc dziecko jest dla mnie najważniejsze, i nikt mi tego nie zarzuci. A jak mi nie wierzysz to Twoja sprawa. A próbki zepsuli i to nie pierwszy raz w tym laboratorium się zdarzyło, a kiedy mam poprawiać jak mały choruje po szczepieniu. W poniedziałek miał badania we wtorek szczepienie więc oświeć mnie kiedy mam poprawiać te wyniki. I ośrodek mnie poinformował że próbki zostały zniszczone i mam powtórzyc. Ale jak mam zaciągnąć teraz go do ośrodka jak nawet wczoraj był wrzask jak ja szłam do lekarza. Nie będę mu psychiki rujnować kłuciem zresztą tak mi doradzili w szpitalu wczoraj. Nie żyje w czasach średniowiecznych jak to Ty widocznie uważasz. I wiem co mam robić.
Opuszczam forum, skoro tak Ci przeszkadzam. Pozostałym życzę powodzenia w staraniach i zdrowia.Karo1234, AgulaM, Kasia95, Zazu92 lubią tę wiadomość
-
Dla rozluźnienia tematu ja poruszę inny....... Verlie, cały czas w Twoim nicku widzę słowo BITCH 😂🧐
verliebtindich, Lolka997, Tabeaa, Kluska95, AgulaM, Tabaluska , Kil, Kofii, ForgetMeeNot, Agn1000, Kasia95, 2+3, okejka, Livka, Zazu92, Poziomka9204, peonia, Kasiooola, pluto_nova, Vivico, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Tak z innej beczki, możecie mi podpowiedzieć czy warto wykupić w ovufriend funkcję premium?
Przy okazji, chcę wam wszystkim podziękować, nie udzielam się zbytnio ale czytam, czytam i czytam i zawsze podłapię od Was coś nowego❤❤❤
Ja w tym cyklu raczej czekam na 🐒 bo brzuch boli 3 dzień z rzędu..✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
✔️ 🙋♀️27l & 🙋29l
💒16.10.2021 ❤
✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵💫😱
✔️🙋zdrowy chłop -
Lolka997 wrote:To i ja dodam 5 groszy od siebie i powiem tak- nie trochę oszukuje, tylko co dzień to jest nowa historia.
Na początku historia z gwałtem i próbą samobójczą- nie powiem. Mocne. Nie wchodzi się w takich tematach w dyskusje, ale jeśli to prawda- współczuję serdecznie.
Później historie, które opisała Aga. Później covid, zakrzepica, pełno pęcherzyków, endometrium jak u słonia (sorry, ale 11mm przed owulacją dobije do 13mm z palcem w nosie, a to możliwe nie jest).
Nie jesteś trollem, wiem o tym. Jesteś dziewczyną, która ma dużo problemów- najwiecej ze sobą i szuka namiętnie atencji. Za wszelką cenę.
Na Twoim miejscu odłożyłabym forum na bok, napiła się wody, zrobiła więcej badań sobie i synowi (zadbaj o jego zdrowie bo jeśli jest tak jak piszesz to jest chory…), porozmawiaj ze Starym o ułożeniu Waszego życia na stopie materialnej i wróć do Nas z podkładanymi historiami.
I ja jeszcze dodam. Tu chodzi po prostu o to, ze to forum jest naprawdę ogromnym wsparciem i ludzie tutaj są cudowni. I naprawdę można się poczuć turbo oszukanym, czytając takie niepołączone ze sobą historie, a to chyba nie w tym rzecz? Trzeba przemyśleć, jaki jest cel bycia na tym forum. Bo jeśli szukanie uwagi, to chyba nie jest to miejsce odpowiednie. Tutaj dziewczyny są różne, z różnymi problemami i trudnościami w życiu, ale wszystkie się wspieramy i walczymy, a jak widzimy oszustwa, to jest to zwyczajnie przykre.
verliebtindich, Kluska95, Tabeaa, AgulaM, Karo1234, natkurka, Tabaluska , ForgetMeeNot, Kasia95, okejka, Gwiazdeczka 93, Zazu92, Mart768, Poziomka9204, Kasiooola, Cotakoza, pluto_nova lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 3.10. – 399,130
👩 27 l.
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
ForgetMeeNot wrote:Progiem się wydłuża w drugiej fazie cyklu. Badania powinno robić się miedzy 3a5 dniem najlepiej. Umów się może do gina i niech zapisze dupka na tą drugą fazę
Do ginekologa się zapisze jak się małpa skończy chce iść i ma mnie przebadać wzdłuż i wszerz😅😅i będę naciskać żeby jakoś pomógł z tą druga faza choć mam nadzieję że trafię na takiego że on sam wyskoczy z pomocą.🙏🙏 -
ChocoMonster wrote:Dla rozluźnienia tematu ja poruszę inny....... Verlie, cały czas w Twoim nicku widzę słowo BITCH 😂🧐
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ups 😈AgulaM, Kil, okejka, Andelulla, Mart768, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
Milena92 wrote:Mam dane na drugie dziecko czas tylko 5 lat a staramy się już 6msc , później operacja i szanse marne. Nie chce później sobie pluc w twarz że była szansa na dziecko a nie wykorzystałam.
Pieniądze nie są najważniejsze w życiu oczywiście dla mnie dla Ciebie może kasa się liczy. Każdy ma inne zdanie. I swoje życie. Mieszkamy z babcią ale z tego co wiem nie każdy żyje wieki więc później dom będzie nasz. A więc jak się tak martwisz to dziecko będzie miało wtedy swój pokój.
A z małym byliśmy na pogotowiu w nocy dla Twojej informacji więc dziecko jest dla mnie najważniejsze, i nikt mi tego nie zarzuci. A jak mi nie wierzysz to Twoja sprawa. A próbki zepsuli i to nie pierwszy raz w tym laboratorium się zdarzyło, a kiedy mam poprawiać jak mały choruje po szczepieniu. W poniedziałek miał badania we wtorek szczepienie więc oświeć mnie kiedy mam poprawiać te wyniki. I ośrodek mnie poinformował że próbki zostały zniszczone i mam powtórzyc. Ale jak mam zaciągnąć teraz go do ośrodka jak nawet wczoraj był wrzask jak ja szłam do lekarza. Nie będę mu psychiki rujnować kłuciem zresztą tak mi doradzili w szpitalu wczoraj. Nie żyje w czasach średniowiecznych jak to Ty widocznie uważasz. I wiem co mam robić.
Opuszczam forum, skoro tak Ci przeszkadzam. Pozostałym życzę powodzenia w staraniach i zdrowia.
Dla naszego spokoju psychicznego naprawdę dobrze będzie jak odpoczniesz od forum, bo tutaj są dziewczyny które są gotowe na to by oddać życie za ciążę .... I naprawdę mało przyjemnie się czyta te historie za przeproszeniem z dupy wzięte.Babova, verliebtindich, Karo1234, Kofii, Kil, Kasia95, ForgetMeeNot, Gwiazdeczka 93, Zazu92, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩🦰36👦41
Starania od 10lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium-wynik ok.
🏳🏳🏳🏳 -
ChocoMonster wrote:Dla rozluźnienia tematu ja poruszę inny....... Verlie, cały czas w Twoim nicku widzę słowo BITCH 😂🧐
verliebtindich lubi tę wiadomość
✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
✔️ 🙋♀️27l & 🙋29l
💒16.10.2021 ❤
✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵💫😱
✔️🙋zdrowy chłop -
Valerie.Ferro wrote:Tak z innej beczki, możecie mi podpowiedzieć czy warto wykupić w ovufriend funkcję premium?
Przy okazji, chcę wam wszystkim podziękować, nie udzielam się zbytnio ale czytam, czytam i czytam i zawsze podłapię od Was coś nowego❤❤❤
Ja w tym cyklu raczej czekam na 🐒 bo brzuch boli 3 dzień z rzędu..mi się właśnie skończyło premium i widzę, że zniknęła opcja przewidywania terminu następnej miesiączki, określenia % płodności w danym dniu cyklu i chyba tyle 🧐
Valerie.Ferro lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Lolka997 wrote:To i ja dodam 5 groszy od siebie i powiem tak- nie trochę oszukuje, tylko co dzień to jest nowa historia.
Co do tych kwiatów. Często nie widzę Waszych przesłanych zdjęć i muszę je pobrać, żeby otworzyć.
Tych kwiatów też nie widziałam i pobrałam. Szukam w galerii i nic. Pobrałam drugi raz. Też nic. Potem znalazłam dużo niżej, bo jak się okazało metadane zdjęcia mówiły, że zostało zrobione jakoś pod koniec maja. Pomyślałam, że to dziwne, ale jestem aż takim hakerem, żeby mieć pewność i nie chciałam robić z siebie durnia.AgulaM, Babova, verliebtindich, Lolka997, Kluska95, ChocoMonster, Kasia95, ForgetMeeNot, Meduza, Zazu92, Mart768, Poziomka9204, peonia, pluto_nova, Ilaria lubią tę wiadomość
27.03.2023 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙
11.12.2024 (40+6) 4300 g, 55 cm👣 Eliza 🩷 -
Milena92 wrote:Mam dane na drugie dziecko czas tylko 5 lat a staramy się już 6msc , później operacja i szanse marne. Nie chce później sobie pluc w twarz że była szansa na dziecko a nie wykorzystałam.
Opuszczam forum, skoro tak Ci przeszkadzam. Pozostałym życzę powodzenia w staraniach i zdrowia.
Strach zapytać, co to za operacja, która może poczekać 5 lat i jest związana z płodnością, kiedy twierdzisz, że wszystko w porządku, jajniki piękne (choć policystyczne xd), owulacje są, nie wiadomo co xd
Eh, no i babci szkoda .... 🥶Lolka997, AgulaM, Karo1234, Kasia95, ForgetMeeNot, Zazu92, pluto_nova lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
ChocoMonster wrote:Hej, witam się w czwartek, a jak wiadomo czwartek to już prawie piątek 🙈
Vivico, wydaje mi się że nie ma powodu do obaw. Takie plamienie się zdarzato może być jakieś naczynko, Kropek robi sobie wygodny domek 😄 ale oczywiście dobrze, że trzymasz rękę na pulsie. Daj znać po wizycie 😗
Madziq koniecznie zrób sobie badania, zdecydowanie cykle masz za krótkie.. Szkoda, liczyłam że @ nie przyjdzie 🥺
Natala robisz cały czas testy owu? Jeśli to faktycznie bezowulacyjny cykl, to ja bym przyspieszyła wizytę koniecznie, albo poszła do innego gina na kontrolę
Kurde, powiem Wam że te dni po owu i czekanie na @ to jest jakiś koszmar. 🙈 Czy tylko ja odliczam ile jestem dpo? 🙄😅
I niemartw się ja też odliczam dpo 😅😅 -
ChocoMonster wrote:A premium nie jest darmowe przez jakiś okres na start?
mi się właśnie skończyło premium i widzę, że zniknęła opcja przewidywania terminu następnej miesiączki, określenia % płodności w danym dniu cyklu i chyba tyle 🧐
Przewidywanie kolejnej miesiączki jest w wersji podstawowej, ja mam.❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Karo1234 wrote:Byla jeszcze kuzynka, której zmarło dziecko (też grubo), przyjaciółka, która kupowała ubranka, bo myślała, że jest w ciąży, ale dostała okres tego samego dnia co Milena, której mąż akurat przyniósł kwiaty, bo też myślał, że jest w ciąży...
Co do tych kwiatów. Często nie widzę Waszych przesłanych zdjęć i muszę je pobrać, żeby otworzyć.
Tych kwiatów też nie widziałam i pobrałam. Szukam w galerii i nic. Pobrałam drugi raz. Też nic. Potem znalazłam dużo niżej, bo jak się okazało metadane zdjęcia mówiły, że zostało zrobione jakoś pod koniec maja. Pomyślałam, że to dziwne, ale jestem aż takim hakerem, żeby mieć pewność i nie chciałam robić z siebie durnia.
Karo, jaka hakerka z Ciebie 😂verliebtindich, Kluska95, AgulaM, Karo1234, wellwellwell, Agn1000, Kasia95, ForgetMeeNot, okejka, Zazu92, pluto_nova lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 3.10. – 399,130
👩 27 l.
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Karo1234 wrote:Byla jeszcze kuzynka, której zmarło dziecko (też grubo), przyjaciółka, która kupowała ubranka, bo myślała, że jest w ciąży, ale dostała okres tego samego dnia co Milena, której mąż akurat przyniósł kwiaty, bo też myślał, że jest w ciąży...
Tych kwiatów też nie widziałam i pobrałam. Szukam w galerii i nic. Pobrałam drugi raz. Też nic. Potem znalazłam dużo niżej, bo jak się okazało metadane zdjęcia mówiły, że zostało zrobione jakoś pod koniec maja. Pomyślałam, że to dziwne, ale jestem aż takim hakerem, żeby mieć pewność i nie chciałam robić z siebie durnia.AgulaM, Babova, Karo1234, Kluska95, Kasia95, ForgetMeeNot, Poziomka9204, pluto_nova lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Livka bardzo Cię przepraszam za rozpetanie dramy na Twoim wątku 😂😂😂
verliebtindich, ChocoMonster, Karo1234, natkurka, Kluska95, wellwellwell, Kil, Agn1000, 2+3, ForgetMeeNot, Kofii, RoZyCzK4, Livka, Zazu92, Mart768, Poziomka9204, Kasiooola, pluto_nova, Vivico, Anett93 lubią tę wiadomość
👩🦰36👦41
Starania od 10lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium-wynik ok.
🏳🏳🏳🏳 -
No jesli to oszustwo z tym gwałtem to byłoby to smutne, bo wiele dziewczyn w tym ja, w ramach pocieszenia też podzieliłysmy się swoimi historiami. Moja historia nie była zmyslona, była prawdziwa, chyba pierwszy raz ją w zyciu opowiedziałam i potraktowałam to jako wsparcie drugiej osoby.ChocoMonster, Karo1234, Madziq6, verliebtindich, Kluska95, AgulaM, Kasia95, ForgetMeeNot, Tabeaa, Andelulla, Mart768, Poziomka9204, peonia, pluto_nova, Vivico, Anett93, oli23, Lipcowa lubią tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Madziq6 wrote:U mnie głupio to wypada bo jeżeli dziś się rozkręci to jutro mam 2 DC a w poniedziałek będzie 5dc i niewiem w który mam to robić czy jutro czy poniedziałek???
Do ginekologa się zapisze jak się małpa skończy chce iść i ma mnie przebadać wzdłuż i wszerz😅😅i będę naciskać żeby jakoś pomógł z tą druga faza choć mam nadzieję że trafię na takiego że on sam wyskoczy z pomocą.🙏🙏
W poniedziałek jest święto, więc też raczej nie zrobisz 😒Madziq6 lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀