Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dziewczyny trzymam kciuki, też wywalam kasę na badania, wizyty, ale zdrowie i szczęście nie ma ceny. Na wielu rzeczach mogę oszczędzić ale nie na ciąży. Jeśli sensowny lekarz to warto go posłuchać.
Angelabd- czekam na wyniki testu
Dam znać ale nie napalam się (ponoć nie miałam owu mimo iż z bólu prawie umierałam, gorzej niż na @) i tak mamy co świętować -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Agela kciukam mocno
Ja owulkę chyba wczoraj miałam
dzwoniłam dziś do endo na urlopie jest ale kazała zadzwonić 17 sierpnia . Nawet dobrze bo do tego czasu zrobię sobie badania żeby nie wydawać kasy za pierwszą wizytę po to by mi kazała badania zrobić . A tak to już z wynikami pójdę .
Tylko kiedy najlepiej zrobić ? Ile przed wizytą ?
I czy TSH , T3 , T4 tylko zrobić czy coś jeszcze ?
Mi gin kazała robic na poczatku cyklu najlepiej 1 dzień lub 2
i robiłam : TSH, LH, Prolaktyna wynik z surowicy, Prolaktyna po MTC, Testosteron, FT 4, P.ciała anty-TG, P.ciała anty-TPO, FSH, OM-MA (CA-125) -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Bo wyczytałam żeby zrobić TSH , T3 , T4 , a-TPO , wystarczą te na razie ? No i usg tarczycy bym chciała zrobić ale to już chyba na wizycie zrobię
Zrob jeszcze testosteron i prolaktyne (wynik z surowicy) powinno wystarczyc na pierwsza wizyte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:test jednak zrobię w piątek (tak na wszelki wypadek) planujemy z mężem zrobić rocznicę ślubu i chciałabym się napić jakiegoś trunku
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:o proszę- jaka oświecona ginka, przeważnie są sceptyczne. Chociaż moja pochwaliła że prowadzę wykres i robię testy owu.
Mój gin jak usłyszał, że robię testy owulacyjne i mierzę temp, to powiedział, że na to za wczesnie. niepotrzebnie sobie głowę zawracam. Jak do 2 cykli nie będzie fasolki mam przyjść i będziemy działać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo co tam u Was?? U mnie @ i tak sobie cieknie delikatnie a ja czekam aż się skończy.
-
Może i tak ale mnie trochę zdziwiła ta @.
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:To ja chyba najmłodszy szczylek 95 czerwiec 21
tempke masz ładn ą więc póki nie ma małpiszona trzeba wierzyć że się uda
dzwoniłam dziś do endo ale na urlopie grrr ale ja mam pecha i kazała 17 sierpnia zadzwonić
Temperatura ładna tylko że teraz biorę luteinę a czytałam że ona podnosi trochę temp. podbrzusze zaczyna boleć jak na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny