Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Hej wpadam na chwilkę bo remont zaczęliśmy i będę gruntować ściany
U mnie niska temp więc dupa blada
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:a ja nie umiem badać szyjki, nie mam pojęcia jak to robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 17:13
Angelabd, Wonderwall, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miała któraś z Was bezowulacyjny cykl? Jestem ciekawa czy @ przychodzi normalnie czy później.
Wyczytałam w internecie, że może być opóźniona nawet o cały kolejny cykl
A tego bym bardzo nie chciała.
Czy jakbym miała opóźnienie i gin ją wywoła, to czy można mieć owulacje w kolejnym cyklu czy kolejny "w plecy" ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:http://allegro.pl/clearblue-elektroniczny-test-owulacyjny-20szt-i4362153717.html
czy któraś z Was kobitki posiada to cacko? Warto zainwestować? trochę kosztuje
Mi by było szkoda kasy. Za te pieniądze to bym wolała sobie monitoring zrobić. Testy Ci mogą tylko pokazać, że owu się zbliża a czy pęcherzyk pęknie to tylko monitoring więc za taką kasę nie, nie, nieNona lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:cześć kobietki, przyjmijcie nieudaną lipcową mamuśkę pod swój dach... Może w sierpniu się uda. Data testowania 14.08.2014
Kochana my tu w większości nieudane lipcowe Jak się nie uda w sierpniu to spadniemy na wrzesień i tam będziemy nieudane sierpniowe takie życie nie ma co się dołowaćNona lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:cześć kobietki, przyjmijcie nieudaną lipcową mamuśkę pod swój dach... Może w sierpniu się uda. Data testowania 14.08.2014
Pewnie bedzie nas wiecejJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny