Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelciu gratulacje
Ja wróciłam od przyszłej teściowej
Włoski mi ładnie zrobiła, wiec jestem zadowolona
Miałam czarne, z blond pasemkami, a teraz: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1d9bc561f6.jpg
Czeka mnie jeszcze jedno lub dwa farbowania, żeby były idealne, a nie chciała mi dawać mocnego rozjasniacza, żeby mi nie popalilo włosów i tak stopniowo z czarnego na baleageMagic, Tolcia25, Ewelcia, gosia86, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Pluuuuuje na was wszystkie :* z tej radości normalnie wszystkie bym Was uściskała Oczywiście pewnie będę jeszcze narzekać bo to dopiero 4 tyd - w 6 będzie najgorzej bo wtedy 2 ciąże straciłam, ale dam radę - progestero cudowny więc ok
Tolcia 48h temu robiłam 1 betę i było 68,6 więc przyrost ogromniastyMagic lubi tę wiadomość
-
Ewelcia zobaczysz będzie dobrze, beta przyrasta i to dużo super wieści, odpoczywaj, bo pierwsze tygodnie są najważniejsze nie dźwigaj, nie rpzemęczaj się, nie ćwicz no wiesz boshe ależ ja się cieszę aż do ekranu się uśmiecham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:27
Agga, Ewelcia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agga kochana będzie dobrze - widzisz jak ja narzekałam i co urosło cudnie Biegaj do lekarza Beta też z dzisiaj?
Trzyma kciuki :*
Magic ja też cały czas na zmianę raz ryczę raz się cieszę. Boże oby tak zostało już do końca bo tak się cieszę - i jeszcze ten wynik progesteronu mnie podbudował - co prawda zawyżony luteiną ale to nie ma znaczenia bo jest dobrze i już!Magic lubi tę wiadomość
-
Ewelcia biegne jeszcze dzisiaj. beta robiona wczoraj popoludniu, spojrzalam na nia dzisiaj;p oby bylo dobrze byle zeby to plamienie ustalo i zeby fasolce nic nie bylo..
piekna beta niech rosnie zdrowo;)Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny