Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga koniecznie daj znać jak po wizycie. Plamienia występują często u ciężarnych na początku ciąży. Powiem Ci więcej: w pracy mam dziewczynę która w 13 tyg dowiedziała się że jest w ciąży! Miała normalnie okres (trochę mniej obfity) i zero objawów. Troszkę bolały ją piersi ale nieznacznie a że rosły to super
Także nie stresuj się będzie dobrze
Bluberry Ty w 13dpo masz 163 a ja w 11dpo raptem 68. Beta jest cudowna jak na taki dzień po owuGratuluję! Zrób za 48h jeszcze raz żeby sprawdzić przyrost. Ja też straciłam dwoje dzieci więc wiem że jest stres i że będzie ale nie może on nas przytłaczać. Razem raźniej! Damy radę
Agga, MartaAlvi, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Agga będzie dobrze
wiem, że po stracie ciężko myśleć pozytywnie (sama jestem pp i ciągle walczę o cud) ale myślę, że pozytywne myślenie pomaga
a co do @ w trakcie ciąży to moja mama miała ją przez pierwsze 3mce i @ była normalna nie jakaś tam skąpa dlatego aż do końca 3 miesiąca nie wiedziała o ciąży
a jak dostała mocnych bóli brzucha to myśleli, że to powikłania po wycinanym wcześniej wyrostku a teraz ten wyrostek ma już ponad 20 lat
Kochana 3mam kciuki i życzę wytrwałości i spokoju ducha niech ten stan będzie dla Ciebie stanem wyjątkowym i radosnym czasem oczekiwania
-
Kochane moje, gratuluję! Cieszę się, że któraś z "naszego grona" w końcu zaciążyła...i to nie jedna a trzy!! :*:*:*
Trochę zazdroszczę, mam nadzieję, że i ja się doczekam
Dziwna sprawa z tym detektorem, piszecie, że w 10dpo się uruchamia...a ja w 10dpo mam @ wg ovu zaplanowaną ;p
I jeszcze dodam od siebie - Wy nasze kochane zabocianowane staraczki, składam oficjalne podziękowania, że Wasze wykresy nie są idealnie idealne, przez co - mam wrażenie - każda z Nas zobaczy, że nie trzeba mieć wykresu jak trasa na K2, żeby skończył się na zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:10
Ewelcia, Agga, Bluberry, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Nie ma krwiaka, obecnie nie plamie, endomedrium 19mm;) mam się nie przejmować bo wszystko ok jutro zrobić betę i inne badania.. Za tydzień kolejna wizyta i na niej idealny pecherzyk:D
Katarzyna masz 100% racji! Gdyby nie klocie w jajnikach, senność i zawroty głowy to nawet bym dala sobie głowę uciac patrząc na mój wykres ze nic z tego!
Dziękuję za wsparcie i licze na to ze do końca sierpnia przy każdym Nicku pojawi się bociek! sciskam kazda z was i kibicuje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 00:21
Ewelcia, MartaAlvi, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek:( niestety dla mnie nie dobry:( można mi wpisać -
wczoraj wieczorem miałam już beżowe plamienie więc się załamałam dzisiejszy spadek temp. i negatywny test wszystko wyjaśnia:(
dziś myślałam ze mi serce pęknie jak rano mówiłam mężowi że nie będzie tatusiem:( tak bardzo chciałabym mu to kiedyś powiedzieć bo wiem jak tego bardzo pragnie, nawet w ostatnich dniach chodził przytulał się gładził brzuszek a tu nic:( dziś rano powiedział że teraz w takim razie on idzie na badanie nasienia.
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
hej....
przebudzilam sie o 4.50 i zrobilam z ciekawosci test ciazowy - wyszla kreseczka bladziutenka ledwo widoczna (myslalam ze chce chyba ja zobaczyc to widze i mozg mnie oszukuje) o 7.00 po wyschnieciu prawie w ogole niewidoczna ale jednak cos tam bylo... zrobilam drugi test i kreska bladziutenka ale mocniejsza niz ta o 4.50... myslalam ze dalej mi cos sie w glowie poprzestawialo i do mza poszlam i on tez widzial (jemu powiedzialam ze to test owulacyjny po co mu robic nadzieje niepotrzebna) ...
po wyschnieciu troche pojasniala ale ja juz widac...
mozliwe zeby od 4.50 do 7 troche pociemniala?
albo czy moglo miec wplyw na taki wynik moje przeziebienie - biore leki - polopiryne s, ibum zatoki, xylogel, tantum verde ... a przeziebienie dalej mnie trzyma tyle ze troche lzej...
sutki mnie bola mocno (nie moge dotykac), czasem mniej (ale mialam tak juz przed okresem czasem... do tego w ogole nie czuje jakby to byla ciaza... lekko pobolewa podbrzusze ale to tak tez przed @ mialam...
do @ zostalo mi 4-5 dni