Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga koniecznie daj znać jak po wizycie. Plamienia występują często u ciężarnych na początku ciąży. Powiem Ci więcej: w pracy mam dziewczynę która w 13 tyg dowiedziała się że jest w ciąży! Miała normalnie okres (trochę mniej obfity) i zero objawów. Troszkę bolały ją piersi ale nieznacznie a że rosły to super Także nie stresuj się będzie dobrze
Bluberry Ty w 13dpo masz 163 a ja w 11dpo raptem 68. Beta jest cudowna jak na taki dzień po owu Gratuluję! Zrób za 48h jeszcze raz żeby sprawdzić przyrost. Ja też straciłam dwoje dzieci więc wiem że jest stres i że będzie ale nie może on nas przytłaczać. Razem raźniej! Damy radęAgga, MartaAlvi, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Agga będzie dobrze wiem, że po stracie ciężko myśleć pozytywnie (sama jestem pp i ciągle walczę o cud) ale myślę, że pozytywne myślenie pomaga a co do @ w trakcie ciąży to moja mama miała ją przez pierwsze 3mce i @ była normalna nie jakaś tam skąpa dlatego aż do końca 3 miesiąca nie wiedziała o ciąży a jak dostała mocnych bóli brzucha to myśleli, że to powikłania po wycinanym wcześniej wyrostku a teraz ten wyrostek ma już ponad 20 lat Kochana 3mam kciuki i życzę wytrwałości i spokoju ducha niech ten stan będzie dla Ciebie stanem wyjątkowym i radosnym czasem oczekiwania
-
Kochane moje, gratuluję! Cieszę się, że któraś z "naszego grona" w końcu zaciążyła...i to nie jedna a trzy!! :*:*:*
Trochę zazdroszczę, mam nadzieję, że i ja się doczekam
Dziwna sprawa z tym detektorem, piszecie, że w 10dpo się uruchamia...a ja w 10dpo mam @ wg ovu zaplanowaną ;p
I jeszcze dodam od siebie - Wy nasze kochane zabocianowane staraczki, składam oficjalne podziękowania, że Wasze wykresy nie są idealnie idealne, przez co - mam wrażenie - każda z Nas zobaczy, że nie trzeba mieć wykresu jak trasa na K2, żeby skończył się na zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:10
Ewelcia, Agga, Bluberry, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Nie ma krwiaka, obecnie nie plamie, endomedrium 19mm;) mam się nie przejmować bo wszystko ok jutro zrobić betę i inne badania.. Za tydzień kolejna wizyta i na niej idealny pecherzyk:D
Katarzyna masz 100% racji! Gdyby nie klocie w jajnikach, senność i zawroty głowy to nawet bym dala sobie głowę uciac patrząc na mój wykres ze nic z tego!
Dziękuję za wsparcie i licze na to ze do końca sierpnia przy każdym Nicku pojawi się bociek! sciskam kazda z was i kibicuje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 00:21
Ewelcia, MartaAlvi, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek:( niestety dla mnie nie dobry:( można mi wpisać -
wczoraj wieczorem miałam już beżowe plamienie więc się załamałam dzisiejszy spadek temp. i negatywny test wszystko wyjaśnia:(
dziś myślałam ze mi serce pęknie jak rano mówiłam mężowi że nie będzie tatusiem:( tak bardzo chciałabym mu to kiedyś powiedzieć bo wiem jak tego bardzo pragnie, nawet w ostatnich dniach chodził przytulał się gładził brzuszek a tu nic:( dziś rano powiedział że teraz w takim razie on idzie na badanie nasienia.
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
hej....
przebudzilam sie o 4.50 i zrobilam z ciekawosci test ciazowy - wyszla kreseczka bladziutenka ledwo widoczna (myslalam ze chce chyba ja zobaczyc to widze i mozg mnie oszukuje) o 7.00 po wyschnieciu prawie w ogole niewidoczna ale jednak cos tam bylo... zrobilam drugi test i kreska bladziutenka ale mocniejsza niz ta o 4.50... myslalam ze dalej mi cos sie w glowie poprzestawialo i do mza poszlam i on tez widzial (jemu powiedzialam ze to test owulacyjny po co mu robic nadzieje niepotrzebna) ...
po wyschnieciu troche pojasniala ale ja juz widac...
mozliwe zeby od 4.50 do 7 troche pociemniala?
albo czy moglo miec wplyw na taki wynik moje przeziebienie - biore leki - polopiryne s, ibum zatoki, xylogel, tantum verde ... a przeziebienie dalej mnie trzyma tyle ze troche lzej...
sutki mnie bola mocno (nie moge dotykac), czasem mniej (ale mialam tak juz przed okresem czasem... do tego w ogole nie czuje jakby to byla ciaza... lekko pobolewa podbrzusze ale to tak tez przed @ mialam...
do @ zostalo mi 4-5 dni