Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia
poczekam na @... wtedy jak nie bedzie pojde na bete:)
mam jeszcze 3 testy kiedy najlepiej je robic by sprawdzac czy ciemnieje czy falszywy alarm?? myslalam zeby jutro rano i potem w sobote i niedziele???? czy co 2 dni?
no i jeszcze ten tradzik - jak bylam mloda to jakies male problemy mialam jak to nastolatkowie... a teraz od ponad tyg go mam - zawsze w drugiej polowie cyklu juz schodzilo a teraz nie... a w ciazy przeciez podobno cera sie poprawia.... bylam nad woda jakis czas temu i mezowi powiedzialam ze tam nie jedziemy juz bo mnie przez to obsyfilo... a teraz nie przechodzi... (nie jest to az tak tragicznie ale ja to widze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:55
-
asiek191 czekam aż się @ rozkręci na dobre i zapiszę się do wrześniówek. Oczywiście nie zostawię Was tutaj będę zaglądać ile to sierpioweczek zafasolkowało jeszcze Zostalo Was tutaj trochę
co do mojej @, to jest mi smutno, ale przeważa zawód, kurcze były w dobrym czasie, gin potwierdziła owulację - to czemu nie ma malucha ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:06
-
Poszlaś po papier do drukarki bo się skończył ;p
Zgodnie z przepisami bhp każdy powinien mieć 5 min przerwy od komputera na 1h pracy - co za tym idzie - Ty skumulowałaś sobie przerwę za parę godzin, masz migrenowy ból głowy i musisz na zieleń popatrzeć.
Zadzwon do niego ze jest problem i wyjdziesz na chwilę. Lepiej zeby wiedział od ciebie niż przez przypadek zadzwonił i klapa ;/Ewelcia, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry rozumiem Cię w 100%. Ja zaznaczyłam dopiero jak potwierdziła mi się druga beta... dalej się boję ale póki co jestem w ciąży i to jest najważniejsze! Masz śliczną betę więc będzie dobrze - musimy dać radę Zaznaczaj zielono i dawaj na fioletową stronę
Bluberry, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bluberry wszystko bedzie dobrze;) bedziemy moze rodzic razem;p
AnnaMaria ja tez mialam ledwo widoczna kreske, poszlam na bete-27. test mialam niby 10 wiec juz powinna byc wyrazna krecha, a jednak tak nie bylo! pedz na bete pod jakims pretekstem:)
Katarzyna moze jednak sie nie rozkreci @...;***Bluberry lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Czemu zniknęłam z testowania 30? Chyba ktoś chce mnie się pozbyć Dopiszcie mnie jeśli możecie.
Ewelcia, Bluberry, Agga gratulacje Jeśli chodzi o krawawienie w ciąży, to potwierdzam, ze jest jak najbardziej możliwe. Moja przyjaciółka miała na początku ciąży, tak się wystraszyła, że jechała od razu do lekarza. Oczywiście on ją uspokoił i powiedział, że o ile nie jest bardzo obfite, to może się tak zdarzyć i to normalne.Agga lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ależ się rozszalałyście zazdroszczę po cichu czekamy do końca sierpnia zobaczymy ile nas będzie mnie coś męczą mdłości...chyba mój żołądek się rozregulował od tych leków mam nadzieję, że ta prl juz się obniżyła, bo mniej się stresuje i mniej rzeczy mnie wkurza i nie czuję już tej wewnętrznej irytacji chciałabym, oj chciałabym ale wiem, że to sprawa szczęścia a nie naszych starań czy umiejętności
Poziom hormonu b-HCG wynika z różnych dni występowania owulacji. Mi moja ukochana kuzyneczka, która bardzo lubię kiedyś powiedziała mi coś takiego "no jesteś na tym samym etapie ciąży jak moja Agata a ona ma wynik bety 50tyś, a TY 5tyś." to jej powiedziałam, żeby się nie wypowiadała na tematy jej nie znane o tak jestem okropna i mówię ludziom prawdę w oczyKatarzyna87 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
alma dziekuje, ja tez pedzilam do lekarza;p tylko ja juz po przejsciach sie wystraszylam a w tamtych ciazach tak nie bylo;p tzn w biochemicznej przyszedl obfity i skorcze byly... takze jestem na wspomagaczu;p
alma lubi tę wiadomość
-
i poszlam... a co... blisko mam do tego laboratorium:) a szef nie dzwonil - mialam to szczescie ze zadzwonil jak weszlam (srawdzilam na bilingu ze nie dzwonil:)
dzis przed 16.00 lub jutro rano wyniki.... i przestane zyc nadzieja lub tylko nadzieja...alma, Ewelcia, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny