Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria89 wrote:a tak dla bezpieczenstwa jakie leki doradzicie na przeziebienie, katar, bol glowy, ewentualnie goraczke???
Anna Maria ja polecam Ci naturalne lekarstwa, czyli duuuużo naturalnego miodu, zwłaszcza z cytryną, na przeziębienie świetny jest imbir z cynamonem, cytryną i miodem (imbir z laską cynamonu gotuje się jakieś 15 minut, a jak trochę przestygnie dodaje się miód i cytrynę). Jedz też naturalny antybiotyk, czyli czosnek i pij soki (najlepiej naturalne)z dużą zawartością wit, c, np. porzeczkowy, aroniowy, z dzikiej róży itp. -
dzieki dziewczyny:)
najgorszy jest katar ... mam go od niedzieli wiec w koncu przejdzie ale jest tak uciazliwy ze juz mam go dosyc... a plukanka z wody i soli kuchennej??? tylko to ma w pracy i jeszcze mam tbletki musujace - magnez wit c b12, b2, b1, b6, niacyna, kwas pantonentowy... chyba sobie to wypije i plukanke zrobie... sklepy spozywcze mam za daleko zeby znow sie wyrwac z pracy... apteke mam zaraz obok - wiec co z apkteki??? szczegolnie na katar?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 10:40
-
No tez tak mysle chyba uzbroje sie w cierpliwosc i poczekam do poniedzialku w sumie w ten dzien ma byc @ jezeli go nie bedzie zrobie testa kwestia 3dni
-
AnnaMaria89 wrote:a mam pytanie do tych co testy mialy blada kreseczke - czy jak zaraz po testowaniu jest blada kreska widoczna to po kilku godz. po wyschnieciu jest nadal widoczna ale jasniejsza bo wyschla - to pozytyw czy negatyw?
Ja nigdy nie mialam II kreski ale mysle, ze na wynik trzebwa patrzec odrazu:-) czyli jak mialas blada kreske to raczej pozytyw:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
No mam podobnie od 3 dni silne bole podbrzusza wieczorem jak na okres tylko jajniki mi nie doskwieraja,wiec nie chce sie za bardzo nastawiac wiec lepiej mi testa zrobic w poniedzialek i mniec pewnosc wykresik masz piekny jestem pewna ze bedzie zielono na koncu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 11:30
-
jutro bede miec aparat bo tel. mam starszy model wiec nic nie bedzie widac... ale jutro to juz bedzie beta wiec poczekam:) kreseczke nadal widac tylko po wyschnieciu jest jasniejsza niz zaraz po testowaniu jak byl test mokry:)
Katarzyna87, Agga lubią tę wiadomość