Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia mam to co ty tylko przed @ mnie tak nadmuchuje ale nie sugeruj sie mna bo kazdy ma inny organizm wiec u ciebie to moze byc na odwrót i zeby bylo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 11:37
-
Dziewczyny gratuluje zafasolkowanym!!
Mnie od dziś @ sie spóźnia i mam nadzieje ze jej nie bedzie!
tempka troche spadła, mierzłam standardowo o 7:30 i było 36,4 a teraz z ciekawości o 11:55 mierze i patrze a tu 37.1 tak duży skok? hmmmEwelcia lubi tę wiadomość
-
Versense tempka skoczyła bo jesteś w ruchu...ja też bym najchętniej wpisywała wyższe jak czasami tak "domierzałam", ale szkoda nerwów. Ja już uważam ten cykl za stracony. Mam identyczne plamienia jak z 5 mc temu, które po 3 dniach rozkręciły się na normalną @.
-
chyba macie rację, zrobiłam dziś kolejny test z ciekawości i niestety negatyw, nie ma nawet cienia:( a dziewczyny jaka szyjkę macicy ma się jeśli doszło do zapłodnienia? moja jest wysoko, miękka i zamknięta.
Zawsze przed okresem była nisko i otwarta? -
Tolcia poczekaj gdzie Ci się tak śpieszy i tak ten czas upłynie i w końcu sie dowiesz bez niepotrzebnych rozczarowań ja swój ostatni test zrobiłam dopiero dzień po terminie spodziewanej @ a wiesz czemu? Bo też sie naczytałam, że testy wychodzą na tydzień przed @ a u mnie na 5 dni przed @ wyszedł negatyw a w ciązy byłam. Więc nie świruj, zajmij czymś ręce i głowę, poczyta sobie cokolwiek ale nie myśl o tym
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Zajsonek nie smuć się, cieszyć się trzeba wszystkim co nas spotyka a jak Ty do ślubu chcesz iść?? jak ci termin wypadnie w dniu porodu?
Znalazłam cos dla niecierpliwych ;P
http://allegro.pl/clearblue-2x-precyzyjny-cyfrowy-test-ciazowy-cwp-i4461600098.html
Nie wiem czy wynik na nim zostaje, bo chciałabym na pamiątkę zostawićLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018