Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mialy byc wyniki bety po 15. ale zadzwonilam z ciekawosci i powiedzial pan ze juz sa... to ja zbladlam powiedzial BETA 25.... kazalam mu powtorzyc bo myslalam ze zle uslyszalam....
ale to czemu na testach byla blada kreska???? powinna byc mocna? oni chyba wyniki pomylili...gosia_9020, Katarzyna87, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Po pierwsze, nie panikuj Moja pierwsza beta robiona w 10dpo była 20.1 a 4 dni później 380 Spokojnie. Nie zakładaj najgorszego, bo po co się stresować bez sensownie? Nic Ci to nie da poza złym samopoczuciem. Ciesz się ile wlezie, wyluzuj i uśmiechaj ile sił
Ja robiłam betę w czwartek = 20.1 z ciekawości powtórzyłam test w sobotę wieczorem i była baaardzo jasna kreska, a w poniedziałek beta 380.
Teoretycznine testy mają czułość 25, a mi przy becie z krwi = 20,1 już wyszła kreska na teście? Moim zdaniem nie należy tego wszystkiego traktować tak poważnie
Beta z krwi jest najwazniejszym dowodem że ciaża jest, u Ciebie jest więc skacz do góry z rogalem na buzi )))
PS. Pan w laboratorium chyba średnio się zna, bo taka beta w 10dpo jest wysoka to raz, a dwa przyrost się bada po 48h a nie po tygodniu
gratulacje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:17
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
on mi powiedzial ze wynik bety to 25, ze to oznacza ciaze ale ze to niskie i zeby przyjsc za tydz lub dwa sprawdzic czy spada czy rosnie...
mam jeszcze 3 testy wiec w sobote zrobie nastepny a potem w pon-wt:) i na bete pojde w dniu spodziewanej mesiaczki czyli 26.08:)
oby wszystko bylo ok:) -
Gratki AnnaMaria kochana nie smutkuj na zapas ciesz sie
ja 10 d ni po term @ miałam 181 a po kolenych 7 dniach ponad 3tysiące
MartaAlvi mnie tez gin kazał zrobic po tyg pierwsza pokazał 4-5 tydz druga pokazała 6 tydzien
ja jade na bete w poniedziałek to bedzie 10dpo -
no ja jestem 4 dni przed @ wiec moze sie unormuje wszystko. Mam nadzieje ze ta @ jednak nie przyjdzie... w tamtym roku juz mialam test pozytywny ale mialam silne bole dlugo przed @ i potem @dostalam.... teraz dobrze sie czuje
to narazie sie ciesze:) ostroznie ale ciesze;) -
AnnaMaria u mnie kreska ledwo widoczna byla a beta 27, gin kazal zrobic po 48 godzinach jak bedzie ok 50 to ok!
takze gratuluje i proponuje zrobic przy drugiej becie progesteron!
pan z laboratorium nie zna Twojego cyklu i dnia owulacji.wazne zeby beta przyrosla!
Gratuluje!