Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:to mój 4 cykl po stracie. Ale dopiero w tym dowiedziałam się, że mam prl za wysoką i biorę leki, ale wierze, że to mi pomoże i się uda przecież udało się nam juz raz to i drugi się uda
Katarzyna chyba się zepsuł ;/ mierz elektronicznym
Też cały czas żyje tą nadzieją, a jakie bierzesz leki? Ja też dostałam od tego cyklu wspomagacze ze od lekarza. Jestem w 4 dpo a czuję się jak bym zaraz miała dostać @. Brzuch jakiś spuchnięty i lekko ćmi.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety:-)Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Magic mam elektroniczny właśnie
Jeden z dwoma miejscami, który dzisiaj bardzo polubił 36,67
Drugi jest z 1 miejscem po przecinku i pokazał mi właśnie 37,0 i trzeci rtęciowy, który też był bliżej 37 niż 36,7 - wpisałam sobie tą niższą. W notatkach zaznaczyłam, że taka sytuacja miała miejsce
Od przyszłego cyklu mierzenie punkt 7 rano! Choć cały czas mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby
Dzisiaj wieczorem okaże się czy dwa boćki dołączą...
Wiecie co, ja chyba wolę jak tych boćków jest mniej, ale są z Naszego grona, przeżywamy wszystko razemgosia86 lubi tę wiadomość
-
Kasiu mi pomaga zawsze furagina, która niestety jest na receptę.
Myślę, czy jutro zatestować...
w ogóle jechałam dzisiaj samochodem i tak słabo się poczułam... plus do tego ciągle mam wrażenie, że dostałam okres, bo ciągle mam mokro, jak nigdy przed okresem. W każdym bądź razie, zatrzymałam się na światłach i pomyślałam, czy to sprawka dzidziusia, odwracam głowę a tam wielka reklama "Jesteś w ciąży?" hehe
MartaAlvi, gosia86, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Nie mam krwiomoczu, tylko szczypie. Poczekam do testowania i pójdę do lekarza ;p
o żurawinie słyszałam, chyba kupię i będę podjadać.
Urofuraginum na początku brałam tak jak pisze, potem głupia przestawałam - po co brać dalej skoro nic mi nie jest!
Kupię sobie jakąś herbatkę i parę dni przeżyję
ale w razie co się nie wystrasz bo na razie dziecko jest do terminu @ zupełnie bezpieczne więc leki nie mają raczej na nie wpływu:) ale tak na przyszłość bo gin kiedyś był "zły" że to brałam zamiast ziołówek -
Versense wrote:Ewelcia tak zawsze miałam takie niskie tenperatury;) zdarza się nawet czasem ze z chodzi poniżej 36 w pierwszej połowie cyklu. Mam ogólnie niskie ciśnienie i może to ma jakiś wpływ
MartaAlvi znów wyszperałaś mamę. Jak ty to robisz? Ja siedzę na tych wykresach na tablicy i dupa :pZima lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Kurdę ja też mam niskie ale u mnie to raczej sprawka niedoczynności - endo tak twierdzi, że niskie temperatury ciała, dreszcze i ciągłe uczucie zimna oraz sucha skóra to często pierwsze objawy U mnie się zgadza.
MartaAlvi znów wyszperałaś mamę. Jak ty to robisz? Ja siedzę na tych wykresach na tablicy i dupa :p
ja robiłam badania tsh i mam w normie, dreszczy suchej skóry ani uczucia zimna nie mam więc chyba taka moja uroda:PEwelcia lubi tę wiadomość
-
karo_line zobacz moje zęby rekina, a nie marudź taki spadek to nie spadek
Możecie mi napisać kiedy "rusza" pozytywny test w detektorze ciąży?
Dzisiaj mam 8dpo, teoretycznie 10pdo ma przyjść @ - nie powinno to już ruszyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:02
-
Dziewczyny dziękuję za te kciuki i za podnoszenie mnie na duchu:*
beta przyrosła do 208,4 a progesteron mam 44,87
Zaznaczam się na zielono - musi być dobrze
Chociaż nie ukrywam że jak zobaczyłam wyniki to się poryczałam bo zobaczyłam pierwsze 44,87 i myślałam że to wynik bety - zdążyłam się popłakać i wyklnąć wszystko dookoła zanim się zorientowałam że jest jeszcze jakaś inna cyfra pod spodemMartaAlvi, Tolcia25, gosia86, Magic, Ania1986, gosia_9020, przedszkolanka:), Agga, agus3004, Lena87, Neli, Katarzyna87, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny