Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my też zaszalejemy jak tylko zacznie się NASZ miesiąc!! a to juz lada dzień!
gosia86, Ewelcia, motyl1993, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ciągle mam nadzieje że załapię się jednak jeszcze na sierpień
choć jeśli @ nadal nie będzie to wszystko może się przesunąć w czasie
dzisiaj proforma test zrobilam,oczywiście jak przewidywałam negatywny
bo przecież dzieci są z powietrza nie biorą a plemniki prezerwatyw same nie dziurawią
jadę do Gina może coś mądrego zaradzi -
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Czekam na te płodne z taką niecierpliwością że masakra... oj ten mój M będzie biedny
Nona ja nie piję bo prolaktyne i progesteron mam w normie, natomiast pije zioło lukrecji na obniżenie testosteronu:/
MALUSZEK22 Wy to już w ogóle polecieliście w tym cyklu z serduszkami:D podziwiam Was ja bym chyba nie dała rady:DMaluszek22 lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:haha u nas będzie tak samo pewnie:D nie po to pije te paskudztwa czyli lukrecje i siemię lniane żeby marnować najważniejsze dni:D
Nona ja nie piję bo prolaktyne i progesteron mam w normie, natomiast pije zioło lukrecji na obniżenie testosteronu:/
MALUSZEK22 Wy to już w ogóle polecieliście w tym cyklu z serduszkami:D podziwiam Was ja bym chyba nie dała rady:D
niewiem co mu jest ale to mile
bez nacisku na dzidzie bez stresowo i czekamy na nasze szczescie w tym miesiacu moze te dadza nam nadzieje chcemy tego Bardzo -
aaa no to super najważniejsze ze nie na siłe:D u nas w ostatnim cyklu było w dni płodne codziennie i nic, wiec teraz bedzie raczej co drugi żeby nie przemęczać żołnierzyków:D
zresztą zobaczymy staram się w tym cyklu troche odpuścić, nie nastawiaćMaluszek22, Ewelcia lubią tę wiadomość
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:aaa no to super najważniejsze ze nie na siłe:D u nas w ostatnim cyklu było w dni płodne codziennie i nic, wiec teraz bedzie raczej co drugi żeby nie przemęczać żołnierzyków:D
zresztą zobaczymy staram się w tym cyklu troche odpuścić, nie nastawiać
jestem calkowicie za tym staramy sie od stycznia i czekamy na Cud Ja nie z kalendarzykim w reku serduszkujemy wtedy gdy mamy ochote a jesli sa plodne to informuje mojego M. I dzialamy bardziej on juz sam miejwiecej wie kiedy mam gdy mowie ze bola mnie jajniki to on plodne -
My też od stycznia ale tak naprawde to mój dopiero 4 cykl więc kicha:/
ja właśnie chyba żałuje że wtajemniczyłam mojego w te całe płodne i niepłodne dni, bo teraz ciągle pyta kiedy mam owulkę, jak tam wykresik itd:)
CÓRECZKA
-
Nona wrote:Witaj julita. Ja sierpień obserwuję- wtedy mam ślub a we wrześniu zachodzę w ciążę o
aaj Nona jak ja Ci zazdraszczam. Przed ślubem chciałam żeby jak najszybciej było po a teraz co jakiś czas myślę jak bym chciała jeszcze raz wszystko przygotowywać )
Maluszek22, Angelabd lubią tę wiadomość
-
asiek191 wrote:My też od stycznia ale tak naprawde to mój dopiero 4 cykl więc kicha:/
ja właśnie chyba żałuje że wtajemniczyłam mojego w te całe płodne i niepłodne dni, bo teraz ciągle pyta kiedy mam owulkę, jak tam wykresik itd:)
Moj od jakiegos czas tez ciagle o to wypytuje kocha ;-)na
A mnoe to cieszy ze Moj sie tak mna interesuja tym co sie ze mna dzieje itd. -
Maluszek22 wrote:Moj od jakiegos czas tez ciagle o to wypytuje kocha ;-)na
A mnoe to cieszy ze Moj sie tak mna interesuja tym co sie ze mna dzieje itd.Maluszek22, Angelabd, Wonderwall, Ewelcia lubią tę wiadomość
CÓRECZKA
-
asiek191 wrote:no to prawda miłe to jest:) ale myślę ze jak by nie wiedział to by się tak nie spinał choć mi ostatnio powiedział ze mi zablokuje ovufriend twierdząc że wchodząc tu ciągle o tym myśle ale ooo co to to nie, to forum jest uzależniające:D
Jak narazie to on sie nie spina i chyba mu to nie grozi ale roznie bywa
wie ze bardzo mnie to odstresowuje i mnie wspiera we wszystkimasiek191, Angelabd lubią tę wiadomość