Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Albo jak my wariatki - robi się pomiary absolutnie wszystkiego haha
Ps żeby było śmieszniej to wyszedł mi pozytywny owulak (dwie kreski tego samego koloru). Mam zjebany organizm (haha słownik zmienił mi początkowo na zadbany organizm 🤣) taaa"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.” -
Neami wrote:Ja poszłam sobie sikac na owulaka by pocieszyć się widokiem drugiej kreski 🤣 a jestem już po potwierdzonej owulacji 🤣 wariactwo czas start 🤣
Ps żeby było śmieszniej to wyszedł mi pozytywny owulak (dwie kreski tego samego koloru). Mam zjebany organizm (haha słownik zmienił mi początkowo na zadbany organizm 🤣) taaa
Z moim organizmem jest taki problem, że niby działa świetnie, a nie wychodzi bardzo liczę na tę nową lekarkę. No i M obiecał poprawę, pójdzie na badania żołnierzy i zadba o siebie bardziej... mam nadzieję, że jak powiedział tak zrobi32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Skowronek wrote:mnie dzisiaj naparza krzyż. Ledwo chodzę. Niech mnie ktoś dobije..."... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”
-
Clausix wrote:Z moim organizmem jest taki problem, że niby działa świetnie, a nie wychodzi bardzo liczę na tę nową lekarkę. No i M obiecał poprawę, pójdzie na badania żołnierzy i zadba o siebie bardziej... mam nadzieję, że jak powiedział tak zrobi"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”
-
Iwonana8 wrote:Mi jest dziś już tak niedobrze że to level hard, w drugiej ciąży wymiotowałam przed testem pozytywnym do końca 27 tygodnia mam nadzieję że teraz los mnie trochę oszczędzi05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Neami wrote:Ile Wit D bierzesz obecnie ?
3000 j.32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Martyna155 wrote:Dziewczyny okres miałam 2 go sierpnia początek , w aplikacji pokazuje mi w sumie inne dni płodne a w jakimś kalendarzu owulacji w internecie pokazuje mi inne dni płodne , no zaraz oszaleje .. także kiedy mi tak na prawde wychodzi 10 dni po ? Wg aplikacji flo pokazuje mi dziś a wg innego kalendarza w piątek ... cykl miałam ostatnie dwa 28 dni a Jesscze poprzedni 26 ... ja już nic nie rozumiem Słaba jestem w tych wyliczankach 🤦♀️
Musisz zacząć się obserwować, aplikacja aplikacji nierówna, one mogą jedynie podpowiedzieć kiedy masz dni płodne, a organizm i tak swoje zrobi. Kiedy masz termin @?Może zatestuj wtedy, będzie chyba najlepiej jeśli nie wiesz kiedy miałaś owulację.2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Iwonana8 wrote:Mi jest dziś już tak niedobrze że to level hard, w drugiej ciąży wymiotowałam przed testem pozytywnym do końca 27 tygodnia mam nadzieję że teraz los mnie trochę oszczędzi36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Skowronek wrote:mnie dzisiaj naparza krzyż. Ledwo chodzę. Niech mnie ktoś dobije...
Zawsze tak masz przed @? U mnie dziś podobnie i do tego ciągnie w podbrzuszu.2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Udało mi się zapisać dopiero na 15 września... będę miała 21dc (jakieś 6dpo). Więc z monitoringu nici, ale może zobaczy na usg czy była owu?
Mogę iść wcześniej, ale moje ubezpieczenie nie obejmie tej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 13:57
32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
ajwii2 wrote:Zawsze tak masz przed @? U mnie dziś podobnie i do tego ciągnie w podbrzuszu.
chodzicie wszystkie prywatnie do gina?CzarownicazOz lubi tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Iwonana8 wrote:Mi jest dziś już tak niedobrze że to level hard, w drugiej ciąży wymiotowałam przed testem pozytywnym do końca 27 tygodnia mam nadzieję że teraz los mnie trochę oszczędzi
Współczuję w ciąży z córką przez pierwszy trymestr miałam tak okropne mdłości, że musiałam ciągle leżeć i jadłam tylko bułki. Nie wymiotowałam, ale życie mi to bardzo utrudniało. Co wyszłam z domu to wracałam w pośpiechu, bo mnie tak okrutnie mdliło, że chodzić nie mogłam. Mówiłam mężowi, że wolałabym już zwymiotować i mieć spokój niż żeby mnie tak męczyło calymi dniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 13:47
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
ajwii2 wrote:Współczuję w ciąży z córką przez pierwszy trymestr miałam tak okropne mdłości, że musiałam ciągle leżeć i jadłam tylko bułki. Nie wymiotowałam, ale życie mi to bardzo utrudniało. Co wyszłam z domu to wracałam w pośpiechu, bo mnie tak okrutnie mdliło, że chodzić nie mogłam. Mówiłam mężowi, że wolałabym już zwymiotować i mieć spokój niż żeby mnie tak męczyło calymi dniamiIwona335
-
Skowronek wrote:Nie, nigdy objawem @ nie był ból pleców.
chodzicie wszystkie prywatnie do gina?
Jak zaszłam w ciążę z córką to to był jeden z objawów przed testem, wcześniej tez nigdy tak nie miałam. I teraz po porodzie przed każdym @ czuję plecy, już nawet wiem, że na drugi dzień przyjdzie. Chociaż teraz od kilku dni pobolewa i @ nie ma, ale już dochodzą inne dolegliwości także lada moment.
Ja chodzę prywatnie, jestem bardzo zadowolona. Byłam kilka razy na nfz i oprócz darmowych badań nie widzę żadnych plusów2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Skowronek wrote:Nie nie miałam. Zazwyczaj 29 dni."... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”