Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Sinugma wrote:U mnie to cień cienia cienia. Który chyba tylko ja widziałam 😅 niby wychodzi w negatywie. Ale ja czekam na @ wszystkie inne negatywne. Dziś 10dpo
Sinugma także jeszcze nie załamuj rąkSinugma lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:O w mordę Faktycznie musisz testować jutro. Mam nadzieję, że to nie jest poczasiak tak jak pisałaś.
Dlatego mam do tego lekkie podejście bo nie wiem po ilu sie dokladnie pojawila... Po prostu po jakims czasie wróciłam i byla...
Ale pol roku tez tak miałam i byla lipa kolejnego dnia więc po pracy lece na zakupy zeby dzien zlecial a jutro bedzie czarno na białym.
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Czyli jednak wczoraj coś przebijało:) Dzisiaj to już ładna kreseczka, nie trzeba wrzucać w negatyw by jej szukać. gratulacje"... świat nie jest ani dobry, ani zły sam w sobie. Wobec człowieka świat jest obojętny. Wszystko, co dzieje się wokół nas jest tylko odzwierciedleniem naszych myśli, uczuć, pragnień i działań. Świat to jedno wielkie lustro.”
-
Gratki świeżym ciężarówkom 😄❤️
Ja dzisiaj testowałam i nic (10dpo). Jestem po zastrzyku Ovitrelle, bo to już ponad rok jak się staramy. Sutki mrowią mnie od kilku dni i jakby zbrązowiały te otoczki... hmm. Dziś mnie leciutko pobolewa po prawej stronie (tam gdzie miałam pecherzyki - a miałam 2). Staram się nic sobie nie wkręcać, ale jak tu nie myśleć...! -
Nayi wrote:A jakieś objawy miałaś? Coś dawało się we znaki?
Generalnie staram się nie skupiać na takich objawach. Wiem, że mogą znaczyć wszystko i nic.Nayi lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziewczyny właśnie zrobiłam test facelle ... wyszła druga kreska , ale jakos nie chce mi się wierzyć , taka dość słaba ale widoczna ...rano biel na innym teście a teraz dwie ? Hmm chyba ze te facelle wszystkim pokazują dwie krechy 😄
Nayi, Paulinaaa, Neami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarenira wrote:Kiedy masz termin @? Jeszcze może się coś pojawić. Pinki są ponoć niezawodne, ale pokazują kreskę dopiero w późniejszych dniach. Tak sobie myślę, że lepiej je robić dopiero po terminie @. Widziałaś jak wczoraj Jednorożec wrzucała porównanie? Bobo i facelle kreski wyraźne, a pink ledwo coś było widać.
-
Na pewno nie wszystkim Facelle pokazują dwie kreski Mówiliśmy Ci, że pinki późno wychodzą pozytywne, a Ty nawet dobrze nie wiesz ile jesteś dpo.
Pokaż ten test Nacieszymy oczy.CzarownicazOz lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Martyna155 wrote:https://naforum.zapodaj.net/cbea43a82afb.jpg.html
Wydaje mi się ze coś tam jest ...
Jest jest!!! gratulacje!
_____
Ja może robię błąd, że testuję Pinkami... 🤔 po tym co piszecie to już nie wiem. Mąż mi gada, ze mam czekać z testowaniem, bo jestem w gorącej wodzie kąpana 😆 -
Mój też mówi, że jestem niecierpliwa i że niepotrzebnie tak szybko testuję. Ma rację, ale jak tu się powstrzymać. On mi powtarza, żebym się nie nakręcała dopóki nie będzie całkiem widoczna, gruba krecha. Chociaż się też śmiał dzisiaj, że ciąża dotrze do niego dopiero jak będę mieć ogromny balon36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm