Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna155 wrote:https://naforum.zapodaj.net/cbea43a82afb.jpg.html
Wydaje mi się ze coś tam jest ...
Krecha jak w mordę strzelił. Gratulacje. -
Karenira wrote:Mój też mówi, że jestem niecierpliwa i że niepotrzebnie tak szybko testuję. Ma rację, ale jak tu się powstrzymać. On mi powtarza, żebym się nie nakręcała dopóki nie będzie całkiem widoczna, gruba krecha. Chociaż się też śmiał dzisiaj, że ciąża dotrze do niego dopiero jak będę mieć ogromny balon
Mój tez ciagle sceptyczny - ale staramy się od ponad roku 😔 „Dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę” - mówi.
No nic, czekam do @, oby nie przyszła... -
Martyna155 ładna kreska! Gratulacje to mamy dzisiaj combo z kreskami dziewczyny
Ja mężowi jeszcze nie powiedzialam, nie wiem jak mam to zrobić. Chciałabym żeby to byla chwila ktora zapamiętamy dlugo.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Kurczę no nie mówcie że Pinki takie złe, moja dostawa z allegro czyli cały karton Pinkow już doszedł 🙈🙈🙈 A tu czytam że wiele osób na nie narzeka. Mi wykryly ciaze biochemiczna przy becie 17 , i była rozowa kreska 🤷♀️🤷♀️
No zobaczymy mam też 20 innych testow 10mIu i 2 bobo testy takze witaj kaftanie po 17tym hehehehehhehehe👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Kurczę no nie mówcie że Pinki takie złe, moja dostawa z allegro czyli cały karton Pinkow już doszedł 🙈🙈🙈 A tu czytam że wiele osób na nie narzeka. Mi wykryly ciaze biochemiczna przy becie 17 , i była rozowa kreska 🤷♀️🤷♀️
No zobaczymy mam też 20 innych testow 10mIu i 2 bobo testy takze witaj kaftanie po 17tym hehehehehhehehe
Do mnie dziś 5 pinkow z Allegro przyjechało 😆 kupiłam je, bo przy 1 synku w 10dpo już mi pokazał. Oby były pozytywne dla nas 😄❤️Mama8latka lubi tę wiadomość
-
Martyna155 wrote:Ja pink dziś rano zrobiłam i biała a w południe facelle i coś tam widać , ale z rana powtórzę jesscze bo sama nie dowierzam ....
Oooo no to ciekawe rzeczywiście 🤔 trzymam kciuki i daj znać!
A jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 16:52
-
Mama8latka wrote:Kurczę no nie mówcie że Pinki takie złe, moja dostawa z allegro czyli cały karton Pinkow już doszedł 🙈🙈🙈 A tu czytam że wiele osób na nie narzeka. Mi wykryly ciaze biochemiczna przy becie 17 , i była rozowa kreska 🤷♀️🤷♀️
No zobaczymy mam też 20 innych testow 10mIu i 2 bobo testy takze witaj kaftanie po 17tym hehehehehhehehe
haha dobre a ja do tych swoich 30 z eBay za 3,30£ myślę czy kupić 2 fest response za 8.50£haha szaleństwo -
Te First Response też bym chciała ale trochę przesada cenowA 😋😋 Mam nadzieję że Pinki nie zawiodą i oczywiście pokaza 2 kreski we wrzesniu🤪😁👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Wróciłam z Rossmana z czterema testami Facelle 😅
W domu mam jeszcze dwa Pinki...
W ogóle podobała mi się rozmowa z moim:
- To co kupiłaś w Rossmanie?
- No test.
W tym momencie popatrzył na mnie z politowaniem:
- Widzisz, jakbyś dzisiaj niepotrzebnie nie robiła to byś miała.
Pokiwałam głową.
Taa, tylko dzisiaj robiłam...
Taa, tylko jeden mi potrzebny 😁
Gdyby oni wiedzieli....Paulinaaa, Skowronek, Nayi, MayMasza lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Martyna155 wrote:https://naforum.zapodaj.net/cbea43a82afb.jpg.html
Wydaje mi się ze coś tam jest ...
Widać bardzo wyraźne! Gratulację2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Karenira wrote:Wróciłam z Rossmana z czterema testami Facelle 😅
W domu mam jeszcze dwa Pinki...
W ogóle podobała mi się rozmowa z moim:
- To co kupiłaś w Rossmanie?
- No test.
W tym momencie popatrzył na mnie z politowaniem:
- Widzisz, jakbyś dzisiaj niepotrzebnie nie robiła to byś miała.
Pokiwałam głową.
Taa, tylko dzisiaj robiłam...
Taa, tylko jeden mi potrzebny 😁
Gdyby oni wiedzieli....
Hahaha podziwiam, że nic nie pisnęłas, ale to musiało być piękne 😆😆Karenira lubi tę wiadomość
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Jutro rano pójdę na betę w celu potwierdzenia. dobrze ze maM wizytę u ginekologa jakos za 3 tygodnie która umówiłam ze 100 lat temu takie kolejki prywatnie do niego ...dziewczyny czy jakieś badania przed taka pierwsza wizyta u ginekologa dobrze zrobić by mu zanieść już gotowe wyniki ?
-
Najlepiej to Wam powiem ze dziś miałam wizytę u kosmetyczki 2 godz do wylezenia bez wstawania i mysle odrazu a jak dostanę @!? ... wiec tampon poszedł w ruch 😅bo przecież kupując dziś facelle zaopatrzyłem się w 3 opakowania tamponów 🤦♀️😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 19:18
-
Jeeeeny dziewczyny, tak Was czytam i tyle kresek! Jak wspaniale! 😍 i oczywiście okropnie Wam zazdroszczę, ale cieszę się bardzo i trzymam kciuki 😊. Ja jestem raczej z tych nietestujących, bo zawsze zżera mnie stres, a 🐵 przychodzi jak w zegarku. Teraz za to jestem w takim miejscu, ze kompletnie nie wiem kiedy spodziewac sie malpiszona. Chyba o pare dni później niz zakładałam, bo owulacja się zadziala na lewym jajniku zamiast prawego, o jakieś 4/5 dni pozniej 🤷♀️. W tym cyklu potestuje, tak dla sportu, zainspirowalyscie mnie 😅. Ale to dopiero jakos w pierwszych dniach wrzesnia jesli malpa nie przyjdzie. Objawow ani ciazowych, ani okresowych, a chciałabym czuc cokolwiek. Ta niecierpliwosc mnie wykonczy...
Życzę Wam dużo zdrowka, nudnych ciąż i trzymam kciuki za wszystkie staraczki 😊. W koncu i my wrzucimy zdj z 2 krechami!!Koniczynka28 lubi tę wiadomość
-
Martyna155 wrote:Jutro rano pójdę na betę w celu potwierdzenia. dobrze ze maM wizytę u ginekologa jakos za 3 tygodnie która umówiłam ze 100 lat temu takie kolejki prywatnie do niego ...dziewczyny czy jakieś badania przed taka pierwsza wizyta u ginekologa dobrze zrobić by mu zanieść już gotowe wyniki ?
Hmm jak szlam przy pierwszym synku to byłam cichociemna - nic nie wiedziałam 😆 Ginka mi wszystko powiedziala i zleciła badania do zrobienia 🙂
Z tamponem dobre 😜
A jakieś objawy „w piersiach” masz?
-
Martyna155 wrote:Najlepiej to Wam powiem ze dziś miałam wizytę u kosmetyczki 2 godz do wylezenia bez wstawania i mysle odrazu a jak dostanę @!? ... wiec tampon poszedł w ruch 😅bo przecież kupując dziś facelle zaopatrzyłem się w 3 opakowania tamponów 🤦♀️😄
-
Nayi wrote:Hmm jak szlam przy pierwszym synku to byłam cichociemna - nic nie wiedziałam 😆 Ginka mi wszystko powiedziala i zleciła badania do zrobienia 🙂
Z tamponem dobre 😜
A jakieś objawy „w piersiach” masz?
Zrobiły się może trochę pełniejsze i delikatnie bolą przy dotykaniu , jak przed okresem ..a więcej nic nie zauważyłam