Silne zawroty głowy jako objaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, od 18dc mam silne zawroty głowy, kilka razy dziennie czuje, ze swiat mi wiruje i mam wrazenie, ze zaraz odlece, nawet po przebudzeniu. zastanawiam się, czy poważnie zachorowałam, czy może to być juz objaw zmieniania się hormonów ciążowych, gdyż owulacja była 10dc. Nawet teraz źle się czuje jak to pisze.... nie mam żadnej gorączki ani przeziębienia. Brałam CLO od 1dc dlatego owulacja przyszła szybko.
Może ktoraz z was miala tak samo i okazało się ze to ciaza? Dajcie znać.Termin na 14 października -
Przepraszam, źle spojrzałam na wykres - w obu przypadkach to było 1 dzień po owulacji i trwało przez 2 dni:) pamiętam to jak dziś, bo to był niezły helikopter a nie jakieś małe zawroty głowy:)
Także jest szansa u Ciebie
Powodzenia i daj znaćEla90, LadyRuuU lubią tę wiadomość
-
O to szybko, jeszcze jajo się wtedy nie zagniezdzilo chyba. Dzisiaj lepiej się czuje, ale za to mam skurcze brzucha tak jakby z nerwów, ale się nie stresuje przecież. Mialam zrobić dzisiaj test, ale stwierdziłam, że nie ma sensu i czekam.Termin na 14 października
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnaitat wrote:W 24dc 29
W 26dc 117
W 28dc 480
Czyli podwaja sie co 24h, a powinno co 48:/
Robilam w 37 dniu cyklu i w poniedzialek bede miala wynik
bo też czytałam, że jak za dużo przyrasta to też źle. i weź tu człowieku nie oszalej.