Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Silne zawroty głowy jako objaw
Odpowiedz

Silne zawroty głowy jako objaw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anaitat Ekspertka

Wysłany: 19 października 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    może bliźniaki ? :) bądź dobrej myśli, że to nic poważnego :)
    bo też czytałam, że jak za dużo przyrasta to też źle. i weź tu człowieku nie oszalej.

Dokladnie, przyrost spadl do 112%. Beta z 37dc (22dpo) wynosila 16051. Juz lepiej niz ten 400%.

j5rbj48alrszyhj9.pnghchyqqmz0pvs21f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela90 wrote:
    Zawroty głowy w środku cyklu nie oznaczają ciąży. Test negatywny. Na betę nawet nie chce mi się jechać.
    a szkoda
    u mnie to był objaw
    tylko, niestety, ciąża się nie utrzymała :(

• LadyRuuU Znajoma

Wysłany: 22 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wystąpiły przez dwa dni po owulacji, mega mocne - prawie się przewracałam, musiałam chwilę posiedzieć zgięta.

Ale by było super jeśli byłby to najwcześniejszy objaw ciąży, do @ jeszcze sporo czasu ale kto wie ;)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ