X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skala miesiączka i objawy
Odpowiedz

Skala miesiączka i objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda1992 Debiutantka

Wysłany: 20 marca 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam w tym miesiącu dziwny okres. Właściwie zawsze miesiączkę dostaje w 31 dniu cyklu. Bóle brzucha mam okropne ale ból piersi w czasie okresu zanika. W tym miesiącu jest jakoś inaczej. W czwartek pobolewal mnie brzuch. W piątek w 29 dc dostałam okres ale lekko krwawilam . W sobotę krwawienie było średnie i 2 razy zaslablam. W niedzielę już tylko plamilam i dzisiaj też plamie. Piersi są bolesne i wokół sutkow mam takie małe wzgorki brodawki są duże. Ten brzuch jest taki tkliwy z lewej strony. Od połowy cyklu jadłam wszystko z wszystkimi słodkie ze slonym itd ale myślałam że to i mdłości to PSM. Szyjke mam nisko średnio twarda i zamknięta ale jakby taka luka była mała, wkoncu skądś ta krew musiała być. Nie wiem czy zawracać głowę mojej pani doktor jak myślicie co to może oznaczać? Miała któraś z was tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:05

• P_aulinaaa29 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test ciążowy robiłaś??

35ada33ff20cdd3a5f969b0c165da935.png
    18.03.2009 Oliwier
    13.08.2012 Jakub
    3/4cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ