X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skala miesiączka i objawy
Odpowiedz

Skala miesiączka i objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda1992 Debiutantka

Wysłany: 20 marca 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam w tym miesiącu dziwny okres. Właściwie zawsze miesiączkę dostaje w 31 dniu cyklu. Bóle brzucha mam okropne ale ból piersi w czasie okresu zanika. W tym miesiącu jest jakoś inaczej. W czwartek pobolewal mnie brzuch. W piątek w 29 dc dostałam okres ale lekko krwawilam . W sobotę krwawienie było średnie i 2 razy zaslablam. W niedzielę już tylko plamilam i dzisiaj też plamie. Piersi są bolesne i wokół sutkow mam takie małe wzgorki brodawki są duże. Ten brzuch jest taki tkliwy z lewej strony. Od połowy cyklu jadłam wszystko z wszystkimi słodkie ze slonym itd ale myślałam że to i mdłości to PSM. Szyjke mam nisko średnio twarda i zamknięta ale jakby taka luka była mała, wkoncu skądś ta krew musiała być. Nie wiem czy zawracać głowę mojej pani doktor jak myślicie co to może oznaczać? Miała któraś z was tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:05

• P_aulinaaa29 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test ciążowy robiłaś??

35ada33ff20cdd3a5f969b0c165da935.png
    18.03.2009 Oliwier
    13.08.2012 Jakub
    3/4cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ