Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skala miesiączka i objawy
Odpowiedz

Skala miesiączka i objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda1992 Debiutantka

Wysłany: 20 marca 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam w tym miesiącu dziwny okres. Właściwie zawsze miesiączkę dostaje w 31 dniu cyklu. Bóle brzucha mam okropne ale ból piersi w czasie okresu zanika. W tym miesiącu jest jakoś inaczej. W czwartek pobolewal mnie brzuch. W piątek w 29 dc dostałam okres ale lekko krwawilam . W sobotę krwawienie było średnie i 2 razy zaslablam. W niedzielę już tylko plamilam i dzisiaj też plamie. Piersi są bolesne i wokół sutkow mam takie małe wzgorki brodawki są duże. Ten brzuch jest taki tkliwy z lewej strony. Od połowy cyklu jadłam wszystko z wszystkimi słodkie ze slonym itd ale myślałam że to i mdłości to PSM. Szyjke mam nisko średnio twarda i zamknięta ale jakby taka luka była mała, wkoncu skądś ta krew musiała być. Nie wiem czy zawracać głowę mojej pani doktor jak myślicie co to może oznaczać? Miała któraś z was tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:05

• P_aulinaaa29 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A test ciążowy robiłaś??

35ada33ff20cdd3a5f969b0c165da935.png
    18.03.2009 Oliwier
    13.08.2012 Jakub
    3/4cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ