Skrócenie cyklu
-
Nie wiem czy to tylko zasługa diety z Akademii, ale mi się skrócił cykl odkąd zdrowo jem i przywiązuje dużą wagę do suplementów 😉 z cykli po 38-39 dni ostatni trwał 32, a ten będzie koło 28-29 dni, ponieważ w 15dc miałam już owulację 😁. Także ja jestem jak najbardziej za zdrową michą✊Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon, dzięki za odpowiedź 😊
Właśnie pytam bo może nie trzymam się super diety ale komponuje sobie zdrowo posilki. Do tego dorzucam super foods, nie jem cukru i białej mąki. Mimo to mój cykl dalej jest bardzo długi... Poprzedni 49 dni a teraz 21 dzień i nie widzę żadnych objawów owulacji. -
Właśnie na diecie jestem już od lutego ale oczywiście w międzyczasie ślub w lipcu i to na pewno miało wpływ na długość cyklu. Od 2 tyg odstawiłam wszystko bo mi tsh strasznie spadło. Zwykle miało około 2.6 a spadło do 0.037... Bralam inosytol, berberyne, niepokalanek i Wit D i znajoma dietetyk kliniczna mnie okrzyczala delikatnie mówiąc, bo ponoć niepokalanek i inosytol to antagonizmy i nie można ich brać w tym samym czasie. Teraz jestem tylko na jodxie żeby mi się to wszystko odwróciło z jej polecenia...
A Ty jakie suplementy bierzesz? Bo widzę że teraz masz bardzo ładny cykl 😊 -