Śluz płodny zaraz po @ ?!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana patrzyłam i masz nieregularne cykle, ostatni taki trochę jak bezowulacyjny... jeśli masz tak nieregularne to możliwe, że masz śluz płodny bo Twój organizm powoli przygotowuje się do owulacji ale póki co to jeszcze jej nie było, w poprzednim cyklu miałaś podobnie ze śluzem ale to raczej były tylko przygotowania ciała bo owu wtedy nie było...
badaj dalej szyjkę, może to da Ci więcej podpowiedzi, wygląda jakby niedługo owu miała być bo szyjka idzie do góry i robi się miękka -
myslisz ze mam codziennie wspolzyc przy takim sluzie ? czy np co 2 dni ? jutro na 18:30 mam wizyte u gin zobaczy jak wygladaja pecherzyki bo w poneidzialek byly male sa 2 z ktorych mogloby cos byc..
eunika lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:myslisz ze mam codziennie wspolzyc przy takim sluzie ? czy np co 2 dni ? jutro na 18:30 mam wizyte u gin zobaczy jak wygladaja pecherzyki bo w poneidzialek byly male sa 2 z ktorych mogloby cos byc..
Kochana jeśli Twój partner nie ma kłopotów z nasieniem to możesz codziennie, ja swojemu M nie robiłam badań więc staramy się co 2 dzień, tak naprawdę jeśli plemnik będzie silny to i ten jeden dzień wytrzyma -
Fasolinka wrote:Śluz jest rozciągliwy.Szyjka miękka i otwarta. Moje cykle 31-35.
przy takich cyklach to raczej za wcześnie na owulację ale reszta obserwacji się zgadza... nie wiem Kochana, chyba najlepszym sposobem jest serduszkować jużFasolinka lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:az do momentu potwierdzenia owulacji ?
kurcze boje sie tej jutrzejszej wuzyty...
będzie dobrze, nastaw się pozytywnie a z to jak uważacie, najważniejsze to nie uważać tego za obowiązek i jakoś zleci aż do zielonej kropeczkistaraczka24 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:a powiedz mi wiesz cos na temat ciazy biochemicznej ?
Kochana na ten temat nic nie wiem, wiem tylko że dziewczynom czasami wychodził test pozytywny a za 2 dni już negatyw i lekarz stwierdzał ciążę biochemiczną ale na ten temat się nie wypowiem...