X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spanikowałam.
Odpowiedz

Spanikowałam.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2022, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Wiem że powinnam już takie rzeczy wiedzieć jako matka 3 dzieci ale jestem obecnie z w sytuacji gdzie kupujemy dom i lekko panikuje.

Z mężem kochałam się 2 tygodnie temu nie całe wrecz ,oczywiście z gumką no i ja mam antykoncepcję . Jednakże spóźnia mi się okres , testy ciążowe i z krwi są negatywne. Czy jest możliwe że jeszcze nie wykryło ciazy czy poprostu mi się okres przesunął ?

Owszem planujemy z mężem jeszcze jedno dziecko ale to dopiero po finalizacji kupna domu oraz małym remoncie. Może ja poprostu panikuje ? 🤦 😓

• JoannaWK Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2022, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Male szanse właściwie znikome :)

Starania o pierwsze bobo.
    Aktywnie od 05.2022
    Stwierdzone PCOS
    Inozytol od 09.2022

⏸️💪 19.11.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ