Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spanikowałam.
Odpowiedz

Spanikowałam.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala222 Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2022, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Wiem że powinnam już takie rzeczy wiedzieć jako matka 3 dzieci ale jestem obecnie z w sytuacji gdzie kupujemy dom i lekko panikuje.

Z mężem kochałam się 2 tygodnie temu nie całe wrecz ,oczywiście z gumką no i ja mam antykoncepcję . Jednakże spóźnia mi się okres , testy ciążowe i z krwi są negatywne. Czy jest możliwe że jeszcze nie wykryło ciazy czy poprostu mi się okres przesunął ?

Owszem planujemy z mężem jeszcze jedno dziecko ale to dopiero po finalizacji kupna domu oraz małym remoncie. Może ja poprostu panikuje ? 🤦 😓

• JoannaWK Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2022, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Male szanse właściwie znikome :)

Starania o pierwsze bobo.
    Aktywnie od 05.2022
    Stwierdzone PCOS
    Inozytol od 09.2022

⏸️💪 19.11.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ