X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sprzedam Luteina 200 mg
Odpowiedz

Sprzedam Luteina 200 mg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emma.L Znajoma

Wysłany: 1 stycznia, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SPRZEDAM
    Luteina 200 mg ( 1 op. = 30 tab. dopochwowych)
    Zostało mi sporo opakowań, tj. 43 opakowań bez oryginalnego pudełka, ponieważ rozpakowałam na potrzeby przechowywania.
    Sprzedam po cenie refundacyjnej, tj. 38 PLN
    Zapraszam do kontaktu: [email protected]

• Emma.L Znajoma

Wysłany: 15 września, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LUTEINA 200 mg
    Sprzedam Luteinę po cenie refundacyjnej.
    Odbiór osobisty na terenie Warszawy lub wysyłka InPost.
    Kontakt: [email protected]
    Polecam!!!

• Emma.L Znajoma

Wysłany: 16 września, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LUTEINA 200 mg
    Posiadam wiele opakowań, które nie są potrzebne i szkoda, aby straciły termin ważności - 01.2027
    Cena za opakowanie to 17 zł.
    Odbiór osobisty na terenie Warszawy lub wysyłka InPost.
    Kontakt: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ