Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sprzedam testy owulacyjne
Odpowiedz

Sprzedam testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosmia Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2023, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do sprzedania 8 testów owulacyjnych ClearBlue - tych fioletowych, które pokazują 4 i więcej płodnych dni + czytnik cyfrowy.
    Ten test to mercedes wśród testów, jestem z niego bardzo zadowolona :) Polecam, zapraszam! :)

👩🧔🏻rocznik '88 ; starania od X.2019

kariotypy - OK

🧔🏻 plemniki o nieprawidłowej budowie (99%) i w 90% nieruchome
    👩 AMH 2,53
    wysokie CD4/CD8 - 3,4
    mutacja PAI-1 homo
    haplotyp KIR Bx; brak 3 najważniejszych KIR-ów implantacyjnych

Gyncentrum Katowice
    ❤‍🔥 I procedura - ICSI
    protokół krótki (Bemfola, Orgalutran, Gonapeptyl Daily)
    💉 19.08.22 - punkcja - 10 komórek jajowych - 7 zarodków - 4 blastocysty do badania genetycznego - 3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
    ☀️13.10.22 - próbny transfer (biopsja endometrium) - wyniki prawidłowe
    🍀3.12.22 - pierwszy transfer ❄️ na cyklu sztucznym - nieudany 😔 (beta <0,1 )
    🍀27.03.23 - drugi transfer ❄️ na cyklu sztucznym - udany! 🙏
    💗12.12.23 - narodziny mojej córeczki 🥰
  • Zanka Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualne ?jestem zainteresowana [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ