Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena, podoba mnie się Twoje podejście do tematu!
Żabko, jutro będę trzymała kciuki od rana. Może jakaś kąpiel na rozluźnienie albo film, żeby zająć myśli czymś innym? Najbardziej pomógłby chyba kieliszek koniaczku, ale niezbyt to wskazane. A plan B z przyjemnością sobie przygotujemy. Zdecydowanie wolę spędzić przyszłe wakacje w domu, z brzuchem, niż na plaży, ale tylko z mężem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa godzine przed zabiegiem wzięłam 2x nospe i ketonal a nogi miała z waty tak się bałam zabieg trwał 5 min. Ja odpuszczam bo u mnie przyczyna jest nie utrzymanie ciąży a lekarz nie widział wyników i hsg także zobaczymy co powie jak dojdę do niego i endokrynologa jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 13:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuźwa mac ręce mi opadły moja prolaktyna na czczo 168,9 jest w normie po 1h-6032 po 2h-3050 przecież to aż 35 razy wyższa!!!! O matko!!!!
Poszłabym do gina teraz bo jestem ciekawa co on na te wyniki ale brakuje mi do kompletu progesteronu zastanawiam się czy on ważny jest aż tak bardzo.
Endo mam 30.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:00
-
żabka04 wrote:Hej,
Jestem po wszystkim dostałam głupiego Jasia,bol faktycznie był mocniejszy od @ uczucie takiego rozpychania ale jajowod który mi pozostał okazał się drozny juuupi
Żabka, gratulacje ) Może warto posłuchać lekarza i spróbować w tym cyklu? Może ciąża się utrzyma? Nigdy nie wiadomo kiedy los nam sprawi niespodziankę -
nick nieaktualnyZ chęcią belen fiuuuuu było by zaj....cie!
Ale się boje bo w wynikach jest kiepski bardzo androstedion,kortyzol i insulina z prolaktyna! Bardzo bym chciała ale ten lek jest silniejszy.Lekarz po zrobieniu hsg mówił żeby macicę sprawdził?!? siedzę i myślę o tym. Zobaczymy odbieram dziś wynik hsg i ogólne badania co robiłam na NFZ.
Ja już nie wiem co myśleć zależy mi teraz na czasie żeby zaskoczyć póki mam pracę planuje się zwolnić bo nerwowo nie wyrabiam ale jeśli będzie się trzeba leczyć to trudno zwolnie się i poszukam innej pracy a czas pokaże jaki Góra scenariusz napisała dla mnie -
Może któraś z Was borykała się ostatnio ze strasznym wypadaniem włosów ? Już nie daję sobie rady. Podczas mycia/ suszenia wyciągam je garściami. Już powoli tracę nadzieję i chyba zostanę łysa. Łykam od jakichs 2 tygodni Vitapil. Nie wiem, czy jest zalecany przy staraniach o dziecko, dodatkowo czy nie utrudnia zajscia w ciaze w jakims stopniu bo na ulotce nie ma jasnych informacji. Ratunku...
Udało się w cyklu
-
hej dziewczyny,
bardzo bym chciala moc sie do was dolaczyc,
na razie tylko wiem ze 13.11 jedziemy na badania do genetyka do warszawy, zobaczymy jaki bedzie wynik badan, i czy bede miala w przyszlym roku w obojetnie jakim miesiacu siłę sie starać?
moja historia jest smutna,
jak ktos ma silne nerwy to mam wszystko opisane w pamietniku
pozdrawiam -
antylopaa wrote:Może któraś z Was borykała się ostatnio ze strasznym wypadaniem włosów ? Już nie daję sobie rady. Podczas mycia/ suszenia wyciągam je garściami. Już powoli tracę nadzieję i chyba zostanę łysa. Łykam od jakichs 2 tygodni Vitapil. Nie wiem, czy jest zalecany przy staraniach o dziecko, dodatkowo czy nie utrudnia zajscia w ciaze w jakims stopniu bo na ulotce nie ma jasnych informacji. Ratunku...
na wypadanie najlepszy jest biotebal jest to lek a nie suplement diety jak wiekszosc reklamowanych specyfikow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntylopa i Pati witam się
Pati poczytam twój pamiętnik wieczorem współczuję Ci i trzymam kciuki
Antylopa mi tak wypadały włosy jak się okazało że mam chora tarczyce leki mi żadne nie pomagały a czy ty jesteś chora badalas się???
Odebrałam wynik hsg jest ok. Tsh spadło mi do 1,2 super. Boję się dziewczyny bo objawy niektóre i reszta moich wyników tych wysokich wskazuje na nadnercza albo przysadke. Oczywiście nie jestem lekarzem i poczekam na ich zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:48
-
nick nieaktualny