Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyznaczy jest mi to kompletnie obojetne, ale przeczuwam chlopca, mąż tez haha;p i tak jesteśmy tlyko ciekawi czy dobrze czujemy
jak będzie córeczka to tez super, byle było zdrowe )
wlaśnie się zastanawiam nad wyborem porodówki...mam dwie do wyboru i tak obmyslam -
nick nieaktualnyna szczęscie nie
potrzebuje tylko na mój refluks żołądka ale mi nie pozwolili not o się tak meczę z mdłoścami i bólami żołądka ;/
ale wazne, zeby dzidzius byl zdrowy to jakoś to moze przetrzymam
takie na podtrzymanie, tarczyce czy cuś to na razie odpukać nic;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem.
Miałam konsultacje aż z trzema genetykami hihi ale jedna z nich to znała się na dzieciach już urodzonych.
A więc test pappa popsuł faktycznie wyniki.
Dla waszej wiadomości na przyszłość wpływ ogromny ma duphaston,luteina i wiek na test pappa.
Żebym ja wiedziała.......
Wyniki są ok dziecko zdrowe i jestem w najniższej grupie ryzyka.
Jeżeli bardzo się boje to mogę zrobić badanie nifty kosztuje 2600zl to badanie na 99% wykarze wady płodu jak i płeć.
Genetycy twierdzą że szkoda kasy bo oni są bardziej na barak wady u dziecka.
Wywiad, usg i inne parametry mówią same za siebie.
Babel miał dosyć w pewnym momencie i tak chyba tam wariowal bo mnie brzuch rozbolal dobrze ze wychodziłam.
Lekarze kazali iść na lody i cieszyć się ciąża.
Oczywiście decyzja należy do mnie.
Więc mieliśmy jechać do zoo ale się rozpadal we Wrocku więc pojechalismy do galerii na obiad a potem na lody
Nie wzięłam glukometr więc nie badalam cukrów ale je spalilam latając po galerii więc no stres:-)
Oglądaliśmy wózki jednym nawet jeździłam po sklepie chciałam już coś kupić ale nie wiemy kto tam mieszka.
Nie dawno wróciłam bo korki a yeraz córek kapie.
Jutro wrescie idzie do przedszkola:-) -
Zabcia super ciesze sie
Maluszek prawidlowo sie rozwija.
Ja dzis ze swoim zabalowalam tak go udami scisnelam ze nie mogl wyjść no i dopielam swego bo przerwy nie będzie.
A dzis wyjątkowo sie ze mnie leje sluz plodny no i test owulacyjny wygrzebalam z szafy i na to wychodzi ze dzis owulka i jajo chyba duze idzie bo brzuch strasznie boliżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha
Klaudys ))
To trzymam kciuki.
Ja swojego wczoraj dorwalam bo jakaś mnie ochota naszła długo się nie zabawilismy Ja wyposzczona mąż też ale nie za bardzo hihihi i zabawa krótko trwała ale warto było bo nie wiem czy wiecie u kobiety w ciąży orgazm trwa dłużej i jest intensywniejszy )
-
nick nieaktualnyKlaudys kiedyś wspomnisz moje słowa i mnie jak przeżyjesz ten orgazm pierwszy w ciąży.
Będziesz prosiła męża o jeszcze bo tak Ci dobrze hahahha
Ja ci tego życzę kochana żebyś jak najszybciej zaskoczyła i cieszyła się tak hak ja i inne dziewczyny.
Tylko na luzie bo po dupie natrzaskam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabciu super wieści, to teraz tylko cieszyć się z mężem
ja sowjego też czasem przyatakuje ale te wizje, że szkodze dziekcu są okropne, czasem wydaje mi się, ze zabardzo sie zabawiamy i mam potem wyrzuty sumienia, a chyba zupelnie niepotrzebnie ;p
Klaudyś będzie dobrze ale daj troche psychice odpocząć
zabawiaj sie dla fanu też )żabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabko super wieści chyba Ci ułożyło co?
Ja od wczoraj nie mam objawów,lekkie mdłości ustapily,piersi też jakby mniej bolą,cholera zaczynam się stresowaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKas ty nie świruj bo to normalne objawy ciążowe znikaja i za chwile wracają!
Więc się ciesz.
ja już wcale nie mam.
Tak ulżylo mi.
A dziś walcze z cukrami sa tak wysokie że to jakieś nie porozumienie.
1.04 ide do gina prywatnie a 14.04 na nfz .
Dzis mi się śniło że m oj gin robiąc mi usg zapytał czy chce znac płeć ja mówie taaaaak a on złapał za siurka i mówi widzi pani ma pani synka hahahaha -
To może proroczy sen?
A Ty miałaś jakieś mdłości lub wymioty?
Fakt trochę swiruje,ten typ już tak ma hihi
Często masz te wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 12:24