Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa było pulsowanie to będzie serduszko.
Tak jak będziesz płacić to leżenie leżenie leżenie!!! I dupek'!!!!!
Najważniejsze kas że ciąża w macicy!!!!!
A reszta się rozkręci:-)
Jak tam mąż na nowinę?????
Ale się cieszę razem z tobą bo nasze córeczki będą miały rodzeństwo:-)) -
Jeszcze dochodzę trochę do siebie bo obawialam się tej wizyty. Mąż w pracy,wieczorem się dowie mam zdjęcie pokażę mu. Mam nadzieję Zabko że przetrwam ten pierwszy trymestr dzielnie tak jak Ty a Ty co ile masz wizyty?
-
nick nieaktualny
-
To fajnie masz że na nfz. Ja chodzę prywatnie póki co 120zl.wizyta. teraz mam przyjść 6kwietnia,a potem chyba co miesiąc. Oby wyszło a witaminy bralas jakieś od początku czy dopiero później? Mi kazała brać kwas foliowy,wit.d,Acard i euthyrox. Siofor też biorę ale to z endo ustale co dalej.
Jak patrzylam na to usg to w tym pecherzyku takie coś malutkie pulsowalo,lekko się ruszalo hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGin powiedział że poprowadzi ciaze na sioforze do 16tc.
Endo kazała odstawić.
Potem znowu wizyta u gina i mu się odwiedziło powiedział że za dwa tyg chce żebym była tylko na dupku.
Poszłm do diabetologa bo chciałam spytać co jeść jak ona na ten siofor w ciąży.
A ja już byłam na 2 tabletkach dziennie.
Diablo powiedziała że odstawić natychmiast.
I tak się złożyło że zapomniałam tabletki i odstawilam.
-
nick nieaktualnyKas prawda jest taka.
Była komórka jajowa i plemnik nie wiemy czy któres byl uszkodzony czy wadliwy.
To się okaże w czasie.
Nic nie jesteś w stanie zrobić zrozum swoje Odpaliłam z mężem teraz natura robi swoje.
Jak będzie wszystko zdrowe to ciaze donosisz i urodzisz dziecko a jeśli nie to pójdzie kiedy będzie chciała czego Ci nie życzę.
Nawet dupek tona ci nie pomoże.
Ja już to sobie uświadomiłam i po mimo że bardzo się boje a jeszcze dzisiaj dziewczyna na naszym wątku mamusiek powiedziała że jej szwagierka poronila na takim etapie ciaze jak my wrześniowy to tym bardziej się boje ale wierzę że jest ok i będzie.
Durna ja właśnie leżę a mąż mnie opierdala bo przyniosła zakupy nie duże i brzuch mnie boli okropnie.
Powiedział.ze mogłam jeszcze 10kg ziemniaków przynieść bo się kończą
Ah ma rację ale ja nie lubię z nim po sklepach latać.
Bo połowy zapominam:-( -
Wiem wiem Zabko że teraz pozostaje tylko czekać i wierzyć że będzie dobrze swoją drogą przy ciąży z córka pierwsze usg mialam w 12tg !!! A potem jeszcze tylko 2x. I żyłam w pelnej nieswiadomosci wierząc że jest dobrze i ciesząc się ciąża. Teraz przezywam już od pierwszych dni. Muszę koniecznie wrzucić na luzzzzz
-
nick nieaktualnyBo już przeżyłas poronienia i te cyrki w ciałach a z corkq tego może nie byłaś swiadoma.
Ja z córką nie siedziałam na forach,jie wiedziałam że tak może się zdarzyć poronienia choroby czy coś.
Cieszyłam się i wiedziałam że będzie ok bo nic nie może się zdarzyć innego.
A teraz wariuje.
Właśnie wzięłam nospe i zaczynam swirowac bo brzuch mnie bardzo boli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się dziś z lepszym samopoczuciem i w 15 tc yeeeee
Nocka zarwana biegałam co chwila na siku tak się ożłopałam tej wody.
Co zawitałam do wc to dreszczy dostawałam chyba z zimnna.
Węgiel zatrzymał biegunkę jaka ulga bo kiszki mi tak skręcało że szok!
Niestety sniło mi się hmmmm dla mnie to koszmar że przyszłam do szpitala na usg a tam mój obecny gin i jakiś drugi . Przyszłam tam bo niby poroniłam!!!!!!Serduszko nie biło!!!!
Gin robi usg i nagle serduszko bije..........
Zostawili mnie w szpitalu przy mnie była moja mama ale kazałam się wypisać bo świeta i nie zostawię córeczki samej!!!
Dobrze że to sen. -
nick nieaktualny