Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia trzymam kciuki za wizytę
Ja bylam u gina z wynikami,mam zbadać poziom ferrytyny,jak będzie niski to zapisze mi Tardyferon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Wiem ale tylko spokój cie ratuje.
Lepiej się miło ucieszyć niż rozczarować nie?????
Jest nadzieja.....
Ehh zabciu dla mnie to i tak wszystko jedno ma byc to bedzie a jak nie to przeciez sie nie poddam bo cykl bez staran mial bycżabka04 lubi tę wiadomość
-
Klaudyś, a jesteś już po terminie @?
Mi dziś znowu pojawił się bół macicy, takie kłucie, jakby mi ktoś tam szpile wbijał, ale inne, niż skurcze okresowe. Już nie wiem, co mam myśleć, nie stać mnie aktualnie na prywatne USG, a w klinice, gdzie mam abonament nnajbliższy termin 26 kwietnia...
Więc siedzę w domu i próbuję sobie nie wkręcać, że to coś niepokojącego.
Mam śluz jak zagęszczona woda.
Może nadchodzący tydzień coś wyjaśni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 20:48
-
Alnilam wrote:Klaudyś, a jesteś już po terminie @?
Mi dziś znowu pojawił się bół macicy, takie kłucie, jakby mi ktoś tam szpile wbijał, ale inne, niż skurcze okresowe. Już nie wiem, co mam myśleć, nie stać mnie aktualnie na prywatne USG, a w klinice, gdzie mam abonament nnajbliższy termin 26 kwietnia...
Więc siedzę w domu i próbuję sobie nie wkręcać, że to coś niepokojącego.
Mam śluz jak zagęszczona woda.
Może nadchodzący tydzień coś wyjaśni.
W wtorek dopiero mam termin:) -
nick nieaktualnyKochane moje jestem po wizycie. Doktor miła, zbadała mnie i trochę uspokoiła. Powiedziała że jak na ten czas ciąży bhcg jest w normie. W usg nic nie widać bo to jeszcze za szybko. Powiedziała że to plamienie może być implantacyjnym i nie oznacza niczego złego ale też nie obiecuje że będzie dobrze. Dostałam luteinę dowcipnie, magnez, nospę forte dwa razy dziennie i acard 1 raz dziennie. Mam się pokazać we wtorek.
Ja bynajmniej zrobię wszystko co w mojej mocy byle utrzymać tą ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:05
-
sylwia92 wrote:Kochane moje jestem po wizycie. Doktor miła, zbadała mnie i trochę uspokoiła. Powiedziała że jak na ten czas ciąży bhcg jest w normie. W usg nic nie widać bo to jeszcze za szybko. Powiedziała że to plamienie może być implantacyjnym i nie oznacza niczego złego ale też nie obiecuje że będzie dobrze. Dostałam luteinę dowcipnie, magnez, nospę forte dwa razy dziennie i acard 1 raz dziennie. Mam się pokazać we wtorek.
Sylwus to teraz odpoczynek:* -
nick nieaktualny