Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 8dpo. Wczoraj byliśmy z mężem na grillu to normalnie tak mi sie ziewało cały czas, że o 19:00 musielismy sie zbierac, bo juz nie dawałam rady. Dzisiaj znowu żołądek mnie boli, a rano zanim wstałam z łóżka to było mi troszke niedobrze. Nie chcę się nakręcać, bo może to nie ciąża... zobaczymy. Do tego jeszcze mam dreszcze co jakiś czas i ogólnie dzisiaj bardzo słaba jestem. Po wczorajszym zdecydowałam zrobić dziś test mimo tego, że jest za wcześnie no i wyszedł negatywny. Znaczy jakby pokazał się taki cien cienia (dosłownie cien cienia), ale wolę się nie nakręcać. Poczekam, zobacze co będzie dalej i jak coś to zrobię za 2 dni.
Katharina92 a testowałaś?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 8dpo. Wczoraj byliśmy z mężem na grillu to normalnie tak mi sie ziewało cały czas, że o 19:00 musielismy sie zbierac, bo juz nie dawałam rady. Dzisiaj znowu żołądek mnie boli, a rano zanim wstałam z łóżka to było mi troszke niedobrze. Nie chcę się nakręcać, bo może to nie ciąża... zobaczymy. Do tego jeszcze mam dreszcze co jakiś czas i ogólnie dzisiaj bardzo słaba jestem. Po wczorajszym zdecydowałam zrobić dziś test mimo tego, że jest za wcześnie no i wyszedł negatywny. Znaczy jakby pokazał się taki cien cienia (dosłownie cien cienia), ale wolę się nie nakręcać. Poczekam, zobacze co będzie dalej i jak coś to zrobię za 2 dni.
Katharina92 a testowałaś?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Ja testować nie będę bo szyjka wczoraj wieczorem nisko była i otwarta, No dzisiaj rano juz średnio wysokość ale i tak czekam na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 13:14
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Maggie trzymam kciuki żeby Twoje dolegliwości nie były zatruciem. Chociaż na swoim przykładzie niestety powiem, że przed @ czasem mi się w głowie kręciło, czasem było mi niedobrze. Chociaż nigdy wcześniej tak nie miałam i oczywiście stwierdziłam, że to ciąża. Ale u Ciebie są trochę inne dolegliwości. Mam nadzieję, że w tym cyklu Ci się uda, w końcu przeszłaś to okropne badanie. Trzymam ze wszystkich sił. Paula u Ciebie też mi się wydaje, że lada moment będziesz w ciąży. Mam nadzieję, że wszystkie będziemy. U mnie właśnie pojawiło się trochę ciągnącego śluzu, ale chyba już go nie ma. Szyjka wydaje mi się być dalej zamknieta, chyba że nie potrafię odróżnić. Myślałam, że już po owulacji a tu może jest nadzieja. Dziwny ten cykl, może ten costagnus mi coś zmienia
Paula 90 lubi tę wiadomość
Alison -
Meggie1 wrote:No właśnie... nie ma co szaleć jak będzie to będzie. Zrobię może jutro rano, moze w środę następny. A czuje się fatalnie, tempka dobiła do 38.64 masakra do tego lędźwia zaczęły mnie bolec
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Od razu, ale teraz się zastanawiam, czy to może test nie jest jakis wadliwy (ma nierówna powierzchnie) i dlatego może wyglada mi to na cień cienia, a w rzeczywistości nic tam nie ma. Okaże się za pare dniKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Musisz powtórzyć test, jakiś cienia cienia cieni jest, ale tak jak mowisz jeśli może byc wadliwy to nie ma co sie sugerować, powtórz test i będziesz wiedziała, powinien na pewno byc ciemniejszy jutro czy pojutrze trzymam kciuki i zdrówka!
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny