Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Paulka;-) nie jest źle, tylko córka zaczęła chodzić do przedszkola i co jakiś czas przynodi jakieś choróbska. za miesiąc będe miała połówkowe i pewnie się dowiem jto tam jest, wcześniej lejarz się wygadał ale wole poczekać na następną wizytę będzie już pewne. A co tam u ciebie? ty już na końcówce;-)a co tam będzie u ciebie, drugi synek?
-
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Hej Paulka;-) nie jest źle, tylko córka zaczęła chodzić do przedszkola i co jakiś czas przynodi jakieś choróbska. za miesiąc będe miała połówkowe i pewnie się dowiem jto tam jest, wcześniej lejarz się wygadał ale wole poczekać na następną wizytę będzie już pewne. A co tam u ciebie? ty już na końcówce;-)a co tam będzie u ciebie, drugi synek?
Pij Wit c musujące zawsze coś pomoze ja cala ciaze piłam i raz mnie rozłożyło ;P -
To pewnie synek się ucieszył, że będzie miał brata:-) u mnie córka jeszcze nic nie wie. U mnie na przeziębienie herbatka z imbirem,miodem i goździkamiV:-) na koñcówce bywa ciężko, też się ledwo toczyłam i mąż musial mi pomagać z łóżka się stoczyć Daj znać jak już będziesz po;-)
-
nick nieaktualnyU mnie nic sie nie dzieje konkretnego juz mam nerwy bo niby cos sie rozkreca ale jednak cichnie . bylam u położnej i 16tego mam miec masaz szyjki macicy i po tym ma ruszyc, mialam to tez z synem i na drugi dzień zaczęło sie teraz tez licze ze tak bedzie Ehhh .zobaczymy....
-