Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazia89 wrote:Ja dwa razy zaszłam w ciążę bez najmniejszych problemów a teraz już pół roku minęło i się nie udaje ...
Teraz czekam na @. Pewnie będzie. Po niej mam zamiar udać się do innego gina. Jeśli ten nie zleci badań zrobię je na własną rękę.Niki_87
Starania od 05.2018 -
Niki_87 wrote:Troszkę daleko. A jak sobie radzisz z tym czekaniem? Masz jakieś dobre rady?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Mazia89 wrote:Radzę sobie coraz gorzej. Chwilami myślę że trudno jak się nie uda a za chwilę znowu jest mi przykro ...co chwilę jakaś kolezanka albo rodzi albo zachodzi w ciążę a to jeszcze bardziej dobija.
Mam tak samo. Teraz czekam na @. I myślę że nie będzie, jak wspominałam nie mam objawów ani na jedno ani na drugie. I niby się z tym pogodzilam ale dopóki jej nie ma mam nadzieję. Mój partner czasem na mnie krzyczy że "schizuje" ale ja to wszystko mocno przeżywam. Czasem gdy mam dni płodne wywieram na nim taka duża presję. A gdy on jest mocno zmęczony ja się złoszczę i dochodzi do nieporozumień. Ale ja tak bardzo bym chciała już to malenstwo on też ale on inaczej to przeżywa.Niki_87
Starania od 05.2018 -
Niki_87 wrote:Mam tak samo. Teraz czekam na @. I myślę że nie będzie, jak wspominałam nie mam objawów ani na jedno ani na drugie. I niby się z tym pogodzilam ale dopóki jej nie ma mam nadzieję. Mój partner czasem na mnie krzyczy że "schizuje" ale ja to wszystko mocno przeżywam. Czasem gdy mam dni płodne wywieram na nim taka duża presję. A gdy on jest mocno zmęczony ja się złoszczę i dochodzi do nieporozumień. Ale ja tak bardzo bym chciała już to malenstwo on też ale on inaczej to przeżywa.
Starania od 01.2018
Niki_87 wrote:Jasne że mam, mogę Ci jakoś go podobać w wiadomości prywatnej? Tylko nie bardzo ogarniam jeszcze to forum
Starania od 01.2018
Niki_87 wrote:Jasne że mam, mogę Ci jakoś go podobać w wiadomości prywatnej? Tylko nie bardzo ogarniam jeszcze to forum
Starania od 01.2018
agus267 wrote:Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Musiałem trochę odetchnąć od tego wszystkiego. Czy jestem w ciąży? No niestety nie. W październiku wizyta w klinice, więc zobaczymy co z tego będzie.
Starania od 01.2018
Mazia89 wrote:Hej Aguś. Jak widzisz nie tylko Tobie się nie udaje fajnie że jestes...dziewczyny gdzieś pouciekały niestety
Mazia89 ja na razie się tak bardzo nie przejmuje. Wiem że jest jakiś problem ale mam nadzieję że się to pozbędziemy i w końcu się nam uda.5cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny