Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia jak tam ? Testujesz jutro ? A jak u reszty
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Fuck !!!! Bylam pewna ze jak ten zastrzyk itd to raczej pewne i co teraz ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Dzwoniłam dzisiaj do lekarza i już mam kolejny lek - Aromek... Jak przeczytalam ulotkę to się przeraziłam...ale na forum dziewczyny piszą że działa więc spróbuję a w srode na monitoring ...to już chyba ostatnie podejscie. Nie mam już siły ...
-
Paulka89 wrote:A co to jest za lek bo szczerze to pojecia nie mam mysle ze jak masz dobrego lekarza i cie pokieruje to powinno sie udać
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Starania od 01.2018
Cześć dziewczyny,
Dołączyłam, bo w grupie raźniej. Staramy się o dzidziusia od 3 cykli. Myślalam że zajść w ciążę jest dużo łatwiej. Byłam u ginekologa myślałam że zleci mi jakieś badania ale nic z tych rzeczy. W pierwszej kolejności ma przebadać nasienie mój partner. Na usg z kwietnia widać było piękny pęcherzyk owulacyjny. Powiedział, że szkoda że nie został zaplodniony. Ale wtedy jeszcze się nie staraliśmy. Mam się zgłosić z wynikami partnera za 3 miesiące i się nie stresować. Ale to jest tak długo.Niki_87
Starania od 05.2018 -
Niki_87 wrote:Cześć dziewczyny,
Dołączyłam, bo w grupie raźniej. Staramy się o dzidziusia od 3 cykli. Myślalam że zajść w ciążę jest dużo łatwiej. Byłam u ginekologa myślałam że zleci mi jakieś badania ale nic z tych rzeczy. W pierwszej kolejności ma przebadać nasienie mój partner. Na usg z kwietnia widać było piękny pęcherzyk owulacyjny. Powiedział, że szkoda że nie został zaplodniony. Ale wtedy jeszcze się nie staraliśmy. Mam się zgłosić z wynikami partnera za 3 miesiące i się nie stresować. Ale to jest tak długo.Niki_87 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Mazia89 wrote:Hej Niki. Trzy miesiące faktycznie wydaje się długo...ale czas szybko leci . Ja się staram od stycznia i niby czas się ciagnie a jak tak patrzę to nie wiem kiedy mi przeleciało tyle miesięcy...
Mi gdy zaczęliśmy starania o dzidziusia te miesiące wydają się tak długie. Pierw czekam na dni płodne a później na okres. Ty już masz zrobione badania, drozne jajowody a mój gin całkowicie zbagatelizowal sprawę. Nie dopytalam się czy to co widzi na usg spowodowało że nie dał mi skierowania na hormony i że ich poziom jest ok. Bo ja się troszkę boję że mogę mieć niedobór progesteronu. I czasem gdy jestem u gin troszkę się stresuję i zapominam zapytać o pewne rzeczy.Niki_87
Starania od 05.2018 -
Niki_87 wrote:Mi gdy zaczęliśmy starania o dzidziusia te miesiące wydają się tak długie. Pierw czekam na dni płodne a później na okres. Ty już masz zrobione badania, drozne jajowody a mój gin całkowicie zbagatelizowal sprawę. Nie dopytalam się czy to co widzi na usg spowodowało że nie dał mi skierowania na hormony i że ich poziom jest ok. Bo ja się troszkę boję że mogę mieć niedobór progesteronu. I czasem gdy jestem u gin troszkę się stresuję i zapominam zapytać o pewne rzeczy.
Starania od 01.2018
Mazia89 wrote:Badania takie jak progesteron prolaktyna tsh itp itd możesz zrobić prywatnie i nie prosić się lekarza o skierowanie. Większość lekarzy twierdzi że gdy minie rok starań to wtedy należy zacząć się martwić ale jak dla mnie to strata czasu i mój lekarz też tak sądzi...
Mój dokładnie tak samo. To nasz trzeci cykl starań przy dziecku numer dwa lekarz dał nam czas na samodzielne działanie tylko do września.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Mój dokładnie tak samo. To nasz trzeci cykl starań przy dziecku numer dwa lekarz dał nam czas na samodzielne działanie tylko do września.
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne