Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mogło by tak być że przez chorobę mogło nie być owu albo się przesuneła. Jak byłam ostatnio u gina to właśnie mi mówiła że stres, choroba i przyjmowanie leków może zakłócić owu. Szkoda że nie wierzysz temperatury, to byś wiedziała czy była już czy dopiero będzie.5cs.
-
Dokładnie Agus. Ja jak powiedziałam swojemu lekarzowi że miałam taki długi cykl to odrazu powiedział że się stresuje za bardzo i dlatego. Agus możesz mi wytłumaczyć jak to z tą temperatura jest dokładnie? Tzn ile przed owulacja jest ten spadek ? Bo w końcu dzisiaj pierwszy raz mierzylam więc może mi się uda jakoś
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! To ja Meggie1 wróciłam! Guz okazał się być tkanką tłuszczową, nie musiałam w końcu robić biopsji po tym jak inny lekarz zrobił USG i stwierdził tą tkankę. Kontrola za 3 miesiące, a ja... dostałam wczoraj skierowanie do szpitala na badanie drożności jajowodów termin mam na 16 kwietnia i ponoć po tym badaniu jest ogromny procent zachodzeń w ciążę w tym samym miesiącu! Zaraz sobie poustawiam moją "stopkę" itp.
Przy okazji - ten cykl zaliczam do nieudanych, nawet nie myślę że mogłoby coś wyjść, bo wczoraj już byłam na USG i niestety jajeczka żadnego brak, więc przez ten cały stres nawet owulacji nie mam, a powinna być wczoraj. Cóż licze na Wasze rozpoczęcie dobrej passy!KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus267 wrote:Podobno najlepszy przy staraniach kest 1 albo 1,5. Ja mam 0,680