Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Małopolska,Tarnów dziewczyny zmagała się któraś z Was z opryszczką ustną? Ja już się męcze 2 tygodnie,wybrałam opakowanie hascoviru, przykładałam czosnek. Było troszke lepiej a teraz znów powróciła i to jeszcze gorsza byłam u lekarza na początku jak się pojawiła ale nic nie przepisał, zbagatelizował i kazał kupić właśnie coś w aptece;/
-
Paulka to tak jak ja nie ruszam testu wcześniej przecież to nie ma sensu bo może nie wyjsć (liczę, ze u mnie tak jest teraz haha )
Kolorowaola kup sobie sudocrem on działa cuda
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyOla nie wiem co na opryszczke bo nigdy nie miałam :p
Mazia mi tez w ciąży wyszedł 5 dni wczesniej juz pozytyw
A co do testow to z wszelkiego złego lepiej miec jedno rozczarowanie typu@ niż dwa z testem włącznie.
Ale na pewno jest mega stresujace to czekanie hehe -
Paulka89 wrote:Aga bo ja mam do ciebie pytanie , bo przed badaniem na progesteron pisze żeby nie zażywać żadnych lekow i jak myslisz skoro badanie mam za tydzień to kiedy przestać brać te tabletki co kupiłam na zatoki na paracetamolu one są. Albo wy dziewczyny moze wiecie ?
Paulka89 lubi tę wiadomość
5cs. -
To dość szybko Wam te testy wychodziły pozytywne, może zdarzają sie Wam wcześniejsze owulacje ? Ja bym zaczynała wcześniej starania w takim przypadku ja niestety nie mam porównania póki co i obstawiam mniej więcej polowe cyklu i po objawach
No chyba, ze robicie cały czas monitoring to wtedy macie wiadomo pewnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 18:52
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:To dość szybko Wam te testy wychodziły pozytywne, może zdarzają sie Wam wcześniejsze owulacje ? Ja bym zaczynała wcześniej starania w takim przypadku ja niestety nie mam porównania póki co i obstawiam mniej więcej polowe cyklu i po objawach
No chyba, ze robicie cały czas monitoring to wtedy macie wiadomo pewność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Tak mowię o ciążowych
Ciagle słyszę, ze w terminie jeszcze negatyw a po terminie z tydzień dopiero pozytyw dlatego szybko mi sie wydaje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Powiem Ci, ze boli podbrzusze głównie wieczorami i w nocy tak ciągnie i w sumie tak jak zwykle sie czuje ale nie widac, czekam nadal zobaczymy
A choroba ustapila ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:14
-
Paulka89 wrote:Nom to rozne jest nie wiem jak by było w drugiej ciąży bo moze byc inaczej mojej siostrze w drugiej ciazy po tygodniu opóźnienia @ jeden test wyszedł negatyw za dwa dni pozytyw a później nieważny dopiero beta potwierdziła
Właśnie miałam pytać o pieska, juz Nasze forum pomału wyglada jak o psach
Rasy Ryszarda jest
nick nieaktualny