Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga bo ja mam do ciebie pytanie , bo przed badaniem na progesteron pisze żeby nie zażywać żadnych lekow i jak myslisz skoro badanie mam za tydzień to kiedy przestać brać te tabletki co kupiłam na zatoki na paracetamolu one są. Albo wy dziewczyny moze wiecie ?
-
nick nieaktualnyWyluzuj kochana bo to nic dobrego nie przyniesie serio mówię Ci , dopiero masz 3 cykl naprawde ja sie naczytalam tyle na tych forach ze pod presja i na sile nic nie zrobisz chillout a Ty pracujesz uczysz sie ? Musisz czyms zająć myśli niewiem może zacznij cos robic moze na drutach hehe jak umiesz ja wzięłam sie za cwieczenia dzisiaj mam zakwasy na maxa ale zaraz ide ćwiczyć
-
Paulka na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć niestety bo nie wiem ile w krwi może sie utrzymywać środek z tabletek takich jak Ty bierzesz aczkolwiek z drugiej strony wydaje mi sie, ze 24-48h może wystarczyć bo to nie antybiotyk hmmm
Mazia kochana rozumiemy Cie tu dobrze ale starasz sie polowe krócej niż ja np, ponoć jak sie stresuje to jest jakaś blokada w kobiecie, mąż mi powiedział, ze gadał z kolega i staral sie ten kolega z żona rok i nic az w końcu odpuścili i zaszli w ciaze, pewnie cos mi tym próbował powiedzieć Hehehe aczkolwiek ja go ani razu nie informowałam, ze robię test owu czy ciążowy bo by mnie pewnie wyśmiał albo bym sie wstydziła, ze ma mnie za chisteryczke ja mu powiem dopiero jak będę miała zdjęcie usg i lekarz potwierdzi na 100%, jak test wyjdzie pozytywny to nie powiem wole byc pewna na 10000000% żeby pozniej nie rozczarować a on uczuciowy jest
Na pewno prędzej czy pozniej wszystkie te forum opuścimy bo będziemy miały na głowie małego brzdąca który nie da Nam nawet chwili spokoju i zatęsknimy za sobą Hihi
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyE nie gadaj katharina ze opuscimy forum :p moze mimo ze "bedzie" mało czasu to cos tam skrobniemy cooo? hehe
Kurcze madzia ja zapomniałam ze juz masz dzieci więc jestes na wygranej pozycji bo juz masz dwójkę myślałam ze nie masz i dlatego się tak denerwujesz :p