Staraczki 2018 ;) vol2
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Wczoraj miałam 7 dc i pęcherzyk dominujący 9mm. Lekarz wyliczył że mam przyjść w piątek to będzie 13 dc i twierdzi że napewno nie będzie za późno. Z moich wyliczeń też tak wychodzi że koło niedzieli- poniedziałku będzie owulacja.

Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne - 
                        nick nieaktualny
 - 

Mazia chyba wszystkie na tego typu doła chorujemy i tracimy wiaręMazia89 wrote:Katharina wiem wiem i nie czekam do tych dni ale jakoś mam takie przeczucie że się nie uda nie wiem czemu...jakiegoś doła mam

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Paulka czyli pokazał Ci puste kółko? Nie ma chyba co patrzeć na ten wkład gdzieś tak czytałam... Ja zrobiłam zwykle wczoraj wieczorem i wyszła blada kreska i dzisiaj rano z pierwszego moczu i wyszła dużo ciemniejsza i tak się zastanawiam czy to przez to że mocz poranny czy co ...dzisiaj wieczorem zobaczę jaki wyjdzie

Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne - 
                        nick nieaktualny
 - 

Mazia póki jesteśmy w „pojedynkę” to trzymamy sie razem, każda z Nas ma praktycznie ten sam problem wiec ja Cie dobrze rozumiem
 musimy sie nastawić pozytywnie i juz!
Ja dzisiaj 32 dc rano miałam objawy typowo @ az latałam i sprawdzałam, takie objawy typowe na zatrucie czymś ale u mnie to zawsze zwiastuje @ a tu cisza kurde mam nadzieje, ze tak zostanie. Wg wykresu ovu to oni mi wróżą @ jutro, mam nadzieje, ze sie mylą
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 10:17
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań 

moze dotrwam do konca hehe ;p 

Paulka trzymam kciuki żebyś wytrwala do końca wyzwania