Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest taka godzina o której mnie puszcza, zobaczymy wieczorem czy znowu mnie połamie, mam nadzieje, ze nie
Muszę zbierać siły na niwy cykl No chyba, ze jakiś cud sie wydarzy Hahaha
A Ty jak tam ? Zatoki?
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co ja mam taki problem ze ja na zatoki choruje kilka razy w roku i dosyć długo to trwa i ja potrafię używać tych psikaczy po 3 ,4 msc non stop po dwa razy dziennie byłam u laryngologa i on powiedział ze to krzywa przegroda jak się to naprawi to zatoki będą zdrowe ale powiedział ze tymi sprayami to zniszczylam sluzowke i ogolnie nie jest dobrze. Ale mi nie pomaga nic a nic brałam sterydy rowniez ale serce znowu zaczęło mnie bolec i musiałam przestać
-
Mazia te krople co podałaś to tez mi duzo życia uratowały i uważam, ze sa dobre.
Paulka to współczuje i zdrowia życzę, ja odpukać daaaaawno nie miałam zatok chorych, za dzieciaka często łapałam zapalenie zatok i pamietam jaki to ból
Hej babeczki. Tak, ja już po imprezie. Wam szczerze, że jestem trochę zdolowana. Poszłam w piątek zrobić badania LH I FSH i ten drugi mam ciut za wysoki . Już mam schiza . W czwartek jadę do gina na monitoring i w ogóle zobaczymy czy będzie owulacja.5cs.
-
Katharina92 wrote:Agus nie martw sie bedzie wszystko okey, pamiętaj Nasz organizm i wszystko co z Nim związane reagują na stres i nerwy daj znac jak wrócisz w czwartek od gin
Kurde, ja to jakoś nie umiem o tym nie myśleć. Raz sobie myślę że dajemy sobie czas do końca roku a za chwilę że kurde, a jak się nie uda to tylko strata czasu bo w tym czasie można by było już się czymś wspomagać. Ech......5cs. -
Kto tam testuje teraz z testami owu? Ja to chyba odpuszczę w tym cyklu skoro mam iść na monitoring.
Zapomniałam Wam jeszcze napisać że okazało się że te bakterie co mam w moczu mam też w pochwie . Gin mi mówił że czasami one powodują że ciężko zajść w ciaze. Ale dostałam leki i wszystko ponoć ma być ok5cs. -
Na pewno wszystko bedzie dobre, zadbaj o zdrowie, nie stresuj sie i bedzie dobrze.
Z tym czasem to rozumiem Cie mi tez szkoda jak co cykl znowu dostaje @ tak sie wydłuża to staranie, ale w tym jeszcze @ nie dostałam i mimo negatywnego testu gdzieś po cichu w sercu liczę, ze może po prostu za wcześnie go zrobiłam i cos sie tam kryje a jak nie to bedzie marcowanie
nick nieaktualnyAsus ja jutro testuje bo dzisiaj robiłam i już kreski prawie podobne
Mysle ze troszkę za bardzo przejmujesz się badaniami musisz na luz wrzucić i co będzie to będzie , wiesz jak jest niektore kobitki mają zle wyniki badań dużo ponad normę i mimo to udaje im się -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Dziewczyny bo ja nakupowalam Full leków na zatoki na zalegajaca flegme i to jest albo na ibuprofenie albo paracetamolu i powiedzcie mi zacząć się faszerowac nimi? Jutro teoretycznie owulka ma być czy jak ?5cs.
-
nick nieaktualny