Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, robiłam dzisiaj test Clearblue wyszedł negatywny Wiec albo za wcześnie albo czekam na @, w sumie nie mam siły nawet rozmyślać o tym, jestem mega osłabiona myslalam, ze mi sie poprawi a tu dupa, gorączki niby juz nie mam bo mierzyłam o 6 rano ale czuje sie fatalnie ;( ;( ;(
Mazia ogólnie te filmy Vegi to chyba tylko zwiastuny sa dobre HeheheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 08:36
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Mazia może albo może poczekamy zobaczymy, jak nie to w marcu znowu przyjemności nad przyjemnościami i znowu mam zamiar podejść na lajcie i cieszyć sie wtedy jest duzo przyjemniej
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten mam co w linku
https://www.dm.de/clearblue-einfach-abzulesen-schwangerschaftstest-p5011321835580.html?hc_tid=10107536C4751PPC&wt_mc=pdm.google.onlineshop.pla.Gesundheit.ErotikVerhuetung.SchwangerschaftstestOvulationstest.Clearblue.5011321835580
To raczej ten zwyklejszy
Mazia nie powiem, ze nie myśle o tym bo sie nie da ale np. Nie siedzę z kalkulatorem i dopadam męża tylko w te dni, tylko kiedy mam ochotę i podczas tego nie myśle o tym czy sie uda czy nie.
Na początku starań tez ciagle wyliczyłam, nawet seks przyjemności mi nie sprawiał, może stad tez problem ze śluzem miałam i wtedy kupę kasy wydałam na Conceive Plus w aplikatorach które jak widac tez nie pomogły, naczytałam sie duzo, ze jak sie starali to nie wychodziło a gdy odpuścili to bam ciaza i liczę po prostu, ze tak bedzie i u mnie
Jak przyjdzie @ to zacznę znowu łykać wiesiołek do owu i będziemy działać, staram sie nie martwić bo mamy rok na starania jak to mowię lekarze wiec mam jeszcze 5mc a to duzo czasu mam nadzieje, ze w końcu pojawia sie wśród Nas marcoweczki a najlepiej wszystkie ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 09:33
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym mysleniem cały czas to ja mam przyklad na kolezance latała po lekatzach robila badania co i jak bo sie im nie udawało przez chyba ponad pół roku u lekarza ona byla codziennie praktycznie , az dala sobie chyba na wstrzymanie z dwa miesiace i zaskoczyła :p co prawda ta ciaze przechodzi jak dla mnie "mega dziwnie" bo też co ja nie zakluje co ja nie piknie leci do lekarza na usg :o
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny