Staraczki opolakie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ja mialam praktycznie bezobjawowo bynajmniej poczatki zero wymiotow lekkie mdlosci za to koncowka ciazy makabra zatrzymywala mi sie woda w organizmie i mialam nadciśnienie
Ale wszystko bym dala.zeby byc znowu w ciazy -
Powtorz test albo zrob bete
Powiem ci ze moja kolezanka miala ostatnio 38 dc.wszystko w psychice....stres do tego wmowila sobie ze moze byc w ciazy
A.tu ciazy jak nie bylo tak nie ma
Kazalam.jej powtorzyc.test i wyluzowac zrobila test i odrazu @przyszla -
Mi dziś hormony szaleją Oglądałam najnowszy odcinek Pierwszej Miłości i nagle zachciało mi się ryczec ( chociaż nic wzruszającego nie było) przez ostatnie kilka dni miałam straszne gazy Aż wstyd się przyznac Cóż na razie nie kłócę się z moim B więc zapowiedzi @ nie ma Zawsze przed @ miałam wahania humorków a teraz siedze trzy dni w domu i żadnych humorków A jeszcze 5 dni do niechcianej @ !!
W końcu jutro do pracy Bo już się rozleniwiłam w tym domu ! Ciągle tylko bym lezała i leżała Masakra !Niedoczynnosc tarczycy.
-
Magdziunia12 wrote:Betę robiłam w środę wyszła 1.2. Od samego początku czuje ze to nie ten cykl.... AE nie wiem u mnie dalej nic
Dziwne ... Chyba nie pozostaje nic innego jak czekac a za kilka dni badz tydzien powtorzyc test. Moze akurat cos pokazeNiedoczynnosc tarczycy.