Staraczki opolakie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Opolanki !
A co powiecie na temat Beaty Budyłowskiej .?
Od kilku dni mam bóle jajników więc wybieram się w środę na kontrolę ponieważ w jednym mam torbiel. Wizyta prywatna. Warto isc do Niej .? Czy polecacie innego gin.?Niedoczynnosc tarczycy.
-
Hej Mam nadzieję że wątek się rozkręci
23 lata.Opole Pierwszy cykl starań , niedoczynnosc tarczycy a do tego torbiel na lewym jajniku ... Endo dala mi zielone swiatło ...
Chyba oszaleję ... Nie staram sie długo ale już chcialabym słodkiego małego brzdąca
Robilam testy owu ... jeden pozytyw reszta z jasniejszą drugą kreską... Licze ze jednak owu byla i za pierwszym razem jakims cudem Nam sie udaNiedoczynnosc tarczycy.
-
Trzymam kciuki
Ja tez opole za miesiac 33 lata
Mam juz dwie coreczki 10 i pol i prawie 8 lat
Niezle z nich lobuziary
Chca jeszcze braciszka ale jak to one stwierdzily siostrzyczka tez moze byc
Do tej pory nie mialam problemow zdrowotnych
Jutro rano ide do ginekologa na wizytę zobaczymy co powie
Ja obecnie 11dc zaczynaja sie dni plodne
Nie robie testow owu
Biore kwad foliowy i wit d
Mirze temp i sprawdzam sluz
To moj 5 cs
Mam nadwage chociaz to nie stanowilo problemu z zajsciem w oprzednia ciaze ale to bylo 8 lat temu
Wiek tez moze zrobic swoje
Zobaczymy co gin jutro powie.
-
Tez mam (Jeszcze) nadwagę ... cały czas gubię KG . Od roku wzięłam się za siebie i juz -20kg za mną :)Na początku nie obserwowałam śluzu ... Niestety dopiero po owu zaczełam zaglądac na forum więc tak jakby w listopadzie będzie to mój pierwszy cykl Także teraz zacznę solidnie obserwowac swój organizm
Tez biorę kwas foliowy + Jodid przepisany przez endo.
Wizytę u gin. mam w środe wiec czegos sie dowiem a tymczasem trzymam kciuki ze u Ciebie bedzie wszystko w porzadku :)i owu nadejdzie wlasnie w tym miesiacu
W poprzednich ciążach długo się starałaś .?
Monitorowałaś owu u gina.?Niedoczynnosc tarczycy.
-
Linla wrote:Tez mam (Jeszcze) nadwagę ... cały czas gubię KG . Od roku wzięłam się za siebie i juz -20kg za mną :)Na początku nie obserwowałam śluzu ... Niestety dopiero po owu zaczełam zaglądac na forum więc tak jakby w listopadzie będzie to mój pierwszy cykl Także teraz zacznę solidnie obserwowac swój organizm
Tez biorę kwas foliowy + Jodid przepisany przez endo.
Wizytę u gin. mam w środe wiec czegos sie dowiem a tymczasem trzymam kciuki ze u Ciebie bedzie wszystko w porzadku :)i owu nadejdzie wlasnie w tym miesiacu
W poprzednich ciążach długo się starałaś .?
Monitorowałaś owu u gina.?
Przy pierwszej ciazy 1 cykl przy drugiej 3 ci
Za cb trzymam kciukasy -
Za chwile napewno bedzie a ktory to dc?
ja nie robie testow owu ale jak w tym cyklu sie nie uda to moze na nastepną owulke sie zaopatrze.
Ja po wizycie u gina
W podwoziu wszystko ok.
Jak sie nie uda do lutego nam zaciazyc
Beda badania na hormony.
Zero torbieli i innych gadow czusciutko gladziutko.
Po malutku zrzucac zbedne kg.
Zielone swiatlo poki co od gina
Zaczyna sie po malu robic cos w jajnikach. -
Basik83 Cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku
Mnie wizyta czeka jutro .. A tymczasem pojawił się dziwny biały śluz...
Myślicie że gin jakoś skróci moje cykle .? Trwają one ok. 44dni ... Nie chce tyle czekac Wydłuzaża to starania ...Niedoczynnosc tarczycy.
-
To do dziela Basik83 ! ja dalej w oczekiwaniach ... Jeszcze tydz i sie okaze czy @ mnie odwiedzi... Czasami siedze i zastanawiam sie czy nie poczekac ze staraniami ... Za 10 miesiecy moj wielki dzien. Chcialabym byc juz po ciazy albo max 5miesiac ... Ale z drugiej strony chcialabym juz czuc to szczescie bycia matka.
Buziaki :*Niedoczynnosc tarczycy.