Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obyście miały dziewczyny rację, ale jakoś się nie nastrajam pozytywnie.
Zobaczymy w piątek co będzie. Jeszcze się nie cieszę, bo kto wie co z tym pęcherzykiem jeszcze będzie.
Justaw pogoda kiepska więc choroba niestety mogla Cię złapać.
Zrób herbatę z imbirem i po kocyk wygrzewać się. -
hmm.
a mnie dzisiaj śluz zalewa. i nie umiem nawet określić, jaki on jest - bo ani się porządnie nie rozciąga, ani się nie klei. biały. nie jest przed ani po stosunku. nie mam pojęcia co to i falami się leje. a owulacja już tydzień temu prawie.
nic to - wracam do nieobserwowania objawów. ten trzeci już dziś potop wyrwał mnie z postanowienia niezauważania niczego
pozdrowionka
Flp 4,6-7 -
Pewnie dziewczyny działajcie działajcie.. Ja mam 19dc i czekam sobie spokojnie na okres na koniec przyszłego tygodnia i do lekarza mykne w 7-8 dc i zobaczymy czy tym razem miesiąc będzie szczęśliwy dla mnie oby tak było.. Żeby chociaż pęcherzyk juz był..
-
gorgeous wrote:Jussio, dostałam dzisiaj okres, więc w końcu można dopisać do mnie: @06.05.2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:43
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Doti Tobie również miłego
Skoczyłam rano na bete i progesteron. Poprosiłam panią by zrobiła tak żeby beta wyszła większa chuchnęła na szczęście heh. Teraz trzymamy kciuki! Mam szanse 50/50 ale trzeba być dobrej myśli prawda?Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Doti87 tak to prawda, piękna pogoda dziś.
Agisia trzymam kciuki, żeby wynik bety był wyższy. A kiedy będziesz mieć wyniki? W końcu przerwałabyś passę jednych kresek.
Zażyłam wczoraj pierwsze pół tabletki bromka na noc.
Czuje się dobrze, spokojnie przespałam całą noc.
Oby efektów ubocznych łykania bromka u mnie nie było.
Chcę tylko jeden - dzidziusia
-
nick nieaktualnyBacha, a powiedz mi, czy czujesz, że jakoś lepiej śpisz po Bromku?
Bo ja biorę od 4 dni, ale przypada to na moje przeziębienie i śpię wyjątkowo dobrze, bez budzenia się i w ogóle.
Zastanawiam się, czy to zasługa Bromka?
A propo - czytałaś coś o niezwykłych skutkach ubocznych? Typu skłonności do wydawania pieniędzy i do hazardu?
Mnie to rozwaliłoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:17
-
Agisia masz rację to będzie długi okres oczekiwania, ale oby został Ci wynagrodzony piękną betą. Trzymam mocno kciuki.
Dawaj znać od razu jak tylko odbierzesz wynik.
Ja też mam wizytę jutro u gin. Zobaczymy czy rośnie mój pęcherzyk.
Wizytę mam o 17.
To dopiero pierwsza noc, ale przyznam dobrze mi się spało. Zobaczymy jak będzie dziś.
Takkkk, naczytałam się o skutkach ubocznych z niektórych to ubaw miałam po pachy
Violett od którego dnia cyklu zaczęłaś łykać bromka?
Słyszałam, że dużo dziewczyn po nim zachodzi w ciążę już w drugim cyklu.