Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniabb ciało kobiety jest nieodgadnioną zagadką. Ja odkąd zaczęłam obserwować dokładniej swoje cykle, to w każdym cyklu widziałam u siebie inne objawy. Natura kobiety jest nieodgadniona. Ciało kobiety też zmienia się z wiekiem i jej cykle również. Ja przez wiele lat miałam plamienia okołoowulacyne, podobno taka moja natura. W pewnym cyklu przestałam je mieć. Od razu badania i stres jak w kolejnych cyklach też ich nie było. Potem się okazało, że ze mną wszystko dobrze, a moje ciało zaczęło inaczej reagować na owulację.
aniabbb lubi tę wiadomość
-
dobiłaś mnie wzmianką o tym że ciało kobiety zmienia się z wiekiem:)))) za miesiąc kończę 30lat i wszytko jasne, nie bolą bo jestem stara:( po 30 wszystko się zmienia:)))
żartuje oczywiścieandzia13, bacha8709 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
żartuję oczywiście ważne na ile się czujemy tylko śmieje się że moj organizm przed 30tką wariuje
redmann lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Jak ja skonczyłam 30 to miałam takiego dola że z domu nie wychodziłam, teraz staram się o tym nie myśleć bo bym oszalała trzeba żyć i cieszyć się życiem a nie zamykać się w domu w ten czas będziemy się czuć młodo i będziemy wyglądać młodo, hihi przypomniała mi się sąsiadka mojej mamy- kobieta 55 lat a w chusteczce i fartuszku chodzi bo uważa że w jej wieku już nie wypada się inaczej ubierać
bacha8709, aniabbb lubią tę wiadomość
Andzia -
Dziewczyny ja mam 28 lat a czuje się na 20. Dalej szalona i zwariowana, z mnóstwem pomysłów.
Nie słucham i nie rozumiem tych, którzy mówią że w pewnym wieku już nie przystoi czegoś robić, a co kogo obchodzi moje samopoczucie czy to na co mam ochotę. Nikt nie przeżyje mojego życia za mnie, nikt nie wiem co w życiu przeszłam i ile musiałam się napracować by osiągnąć w życiu to co osiągnęłam. Zatem nikt nie ma prawa oceniać tego co robię.
aniabbb, andzia13, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Andzia czyli mnie rozumiesz ja im bliżej ur tym częściej zaczynam o tym myslec:)
Ja rownież czuje się na 20 no może 22 :)tez nie zwracam uwagi na to co kto mówi jak mam ochotę załozyc mini to ją zakładam hi hi .Tylko muszę sie oswoić z tą 3 z przoduandzia13 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
agisia wrote:Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić bete,by mieć najszybciej wynik i uniknąć poronienia? W sensie ile dni po owu?
lotta.89 lubi tę wiadomość
Andzia