Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta naprawde się staram. Dziś chyba taki dzień... Dlatego teraz będę bardziej uważać i chce jak najwcześniej wiedzieć by iść od razu do gin. Chyba,że przepisze mi jakieś leki na najbliższej wiycie by po pozytywnej becie od razu je brać. Nie znam się na tym...
-
Andzia gratulacje jeszcze raz!!! troszkę fluidów ciążowych do Warszawy też porproszę
andzia13, redmann lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Padło tu pytanie o bete i poronienie. Bete mozna robic na kazdym etapie, ale poronienia jak ma być to sie go nie uniknie. Najwiecej poronien jest w pierwszych tygodniach ciąży, im dalej tym jest ich mniej po 9 tyg, potem po 12 tyg, ale nadal magą się zdażyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:11
-
Hashija wrote:Padło ru pytanie o bete i poronienie. Bete mozna robic na kazdym etapie, ale poronienia jak ma być to sie go nie uniknie. Najwiecej poronien jest w pierwszych tygodniach ciąży, im dalej tym jest ich mniej po 9 tyg, potem po 12 tyg, ale nadal magą się zdażyć.
Dobrze powiedziane ,ja straciłam w 14 tygodniu i w 7 tygodniu
Hashija lubi tę wiadomość
Andzia -
U mnie jak bylo cos nie tak to 7 dni od planowanej @ zaczynalam plamic ale patrze na to tak, że tamte dzidzie mogły miec wady, mogły nie mieć warunków do prawidłowego rozwoju przeze mnie (na wysokie wciąż tsh), bądź były zbyt słabe dzidzie. Teraz nic zlego sie nie dzieje, dzidzia jest starsza 3 dni od terminu i mam nadzieje, że tak zostanie do konca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:43
-
ja wiem,że to mogły być zmiany genetyczne. Ale bardziej mi chodziło po jakim czasie po owu moge bete robić. Wole być dobrej myśli i mam nadzieję,że to tylko wynik niskiego progesteronu. Jak sobie z tym poradziłyście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:06
-
agisia wrote:ja wiem,że to mogły być zmiany genetyczne. Ale bardziej mi chodziło po jakim czasie po owu moge bete robić. Wole być dobrej myśli i mam nadzieję,że to tylko wynik niskiego progesteronu. Jak sobie z tym poradziłyście?
Wiesz co mi gin powiedział po poronieniu, jak już mogliśmy się starać że w dniu spodziewanej miesiączki mam się nie bawić w testy tylko od razu na betę i jak tylko będzie pozytywna to od razu do niego przyjechać. Ale jak to ja nie wytrzymałam i w 10 dpo zrobiłam test i był bladzioch i w tym samym dniu beta i wizyta u gina. Przepisał mi wtedy leki i zastrzyki i oczywiście leżenie.
Tak to u mnie wyglądało ale pewnie co lekarz to inne decyzje
-
Przesyłam, przesyłam.
Dziewczynki teraz ja się zapytam może któraś wie jak to jest bo ja parę lat temu w pierwszej Ciąży nie miałam robione USG i badań na hcg bo ginekolog do której wtenczas chodziłam nie widziała takiej potrzeby i dzień przed wizytą na której miałam mieć USG poroniłam,dowiedziałam się dopiero w tedy w szpitalu że to było puste jajo płodowe.
Teraz moje pytanie czy któraś miała puste jajo i miała robioną betę? Czy w tedy beta przyrasta czy nie bo strasznie się boję żeby nie było powtórki, bo wtedy nic się nie da zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:54
Andzia -
tysiaa93 wrote:Jestem na forum dziewczyn po poronieniu i niektórym beta ładnie przyrastala a i tak było puste jajo albo pecherzyk, niestety nie ma reguły. Myśl pozytywnie, tym razem wszystko musi być dobrze
Oby czyli muszę czekać do usgtysiaa93 lubi tę wiadomość
Andzia