Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
W moim też mit.
W poprzednim cyklu pojawiły mi się żyłki i jakoś w ciąży nie jestem, a i co najważniejsze utrzymują się do dziś.
Kasandra zaczekaj spokojnie do terminu @ i nie nakręcaj się. Im więcej będziesz o tym myśleć, tym twoja podświadomość będzie Ci płatać figle.
Ja dalej jestem mega senna mimo iż wypiłam kawę. -
Cześć, zniknęłam na chwilę ostatnio
Dzisiaj miałam beznadziejny dzień - jechałam do szkoły, usiadłam na mokrym siedzeniu (zalanym na szczęście tylko kawą) i odbarwił mi się tyłek, nie dało się tego zmyć, więc musiałam wrócić do domu (drugi koniec miasta, godziny szczytu)
Andzia, w końcu się Wam udałoGratuluję, życzę szczęścia i zdrowia
Cześć, Pati, cześć, AśkaOwocnych i jak najkrótszych starań
Jussio, jestem z Tobą w oczekiwaniu
Andzia, co u Ciebie z monitoringiem?jussio, andzia13 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
15.03.2025 Transfer 3-dniowca ❤️ -
A ja z kolei mam cały czas widoczne żyłki na piersiach, no w zasadzie odkąd obserwuję swoje ciało czyli od jakiegoś roku cały czas je widzę
a w ciąży nie jestem
A przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo
Dla mnie to nie jest objaw ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:38
bacha8709, Ola_45 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
No to super wiadomość
Trzymam zatem kciuki, aby beta pięknie przyrastała i melduj się proszę w poniedziałek zaraz po wizycie u gin z dobrymi wiadomościami.
Ja też mam dobre wieści, mój M. zapisał się na badanie nasienia - idzie w poniedziałek.
Sama w to nie wierze. Uszczypnijcie mnie.andzia13, Kokardka44, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:No to super wiadomość
Trzymam zatem kciuki, aby beta pięknie przyrastała i melduj się proszę w poniedziałek zaraz po wizycie u gin z dobrymi wiadomościami.
Ja też mam dobre wieści, mój M. zapisał się na badanie nasienia - idzie w poniedziałek.
Sama w to nie wierze. Uszczypnijcie mnie.
Juppii no to super, będziesz mieć pełny obraz sytuacji
Andzia -
kasandra88 wrote:nie nakrecam bo nie mam zylek
ale czytalam ze sie pojawiajaz tym ze nikt nie napisał jakie
Kassandra ja przez te wszystkie cykle miałam wszystkie objawy ciąży, aż mnie to dziwiło, a teraz mnie dziwi ze poza większa ilością białego śluzu nie mam żadnych objawów
Andzia -
Właśnie wracam z monitoringu. Gin mówi ładny śluz,pięknie się rozciąga i piękny pęcherzyk 19mm
starać się w weekend. Obstawia,że w niedziele pęknie. Także bierzemy się do roboty hehe
redmann, bacha8709, Ola_45, lotta.89, Hashija, Smużka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
15.03.2025 Transfer 3-dniowca ❤️ -
emilanka wrote:Kochana jest nie źle, idź po bromergon (albo coś innego na zbicie prolaktyny, po za tym nie ma się co czego przyczepić. Stosunek LH do FSH jest poniżej ! ale nie przejmuj się tym za bardzo bo po zbiciu PRL LH może nieco wzrosnąć i stosunek się wyrówna
Myślę że tu jedynym problemem jest PRL i po unormowaniu wszystko się ureguluje
Byłam u gina i sama nie wiem co mysleć... Na proalktynę kazała mi brać tylko castagnus... Poza tym powiedziala, ze wszytko ok. Byłam w 7 dniu cyklu, po usg powiedziala, ze za wczesnie żeby coś powiedzieć, ale jak na jej oko jeden z pęcherzyków będzię miał ochotę w tym cyklu pęknąćKazała wyluzować, ewentualnie dla spokoju męża przebadać (męzowi się zrobiło goraca jak mu pokazalam skierowanie dla niego hahaha. Kazała łykać folic, witaminę D3 i jak zapytalam czy mogę pić inofem to powiedziala, ze jak najbardziej i tyle.
No ale ta prolaktynaNie wiem sama, myslalam, ze mi przepisze chociaz z 1/4 tabletki bromergonu, a ona, ze nie ma potrzeby
I tylko ten castagnus, jedna tabletke dziennie.
A mam: Prolaktyna 27,46 (4,8-23)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:03
-
Justaw jak nie jesteś pewna diagnozy gin to zawsze możesz iść na konsultacje do innego. Przynajmniej dla samej weryfikacji. Ja np jak byłam u jednej gin to mówiła minimum rok starań by zakwalifikować do leczenia niepłodności. A teraz poszłam do innego to mówi,że już po pół roku można iść bo szkoda marnować czasu. Lekarz lekarzowi nie równy
-
agisia wrote:Justaw jak nie jesteś pewna diagnozy gin to zawsze możesz iść na konsultacje do innego. Przynajmniej dla samej weryfikacji. Ja np jak byłam u jednej gin to mówiła minimum rok starań by zakwalifikować do leczenia niepłodności. A teraz poszłam do innego to mówi,że już po pół roku można iść bo szkoda marnować czasu. Lekarz lekarzowi nie równy
Mieszkam w Szwajcarii i tam dopiero zaczynam sie orientowac co i jak i gdzie, jesli chodzi o służbe zdrowia.