Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
W moim też mit.
W poprzednim cyklu pojawiły mi się żyłki i jakoś w ciąży nie jestem, a i co najważniejsze utrzymują się do dziś.
Kasandra zaczekaj spokojnie do terminu @ i nie nakręcaj się. Im więcej będziesz o tym myśleć, tym twoja podświadomość będzie Ci płatać figle.
Ja dalej jestem mega senna mimo iż wypiłam kawę. -
Cześć, zniknęłam na chwilę ostatnio
Dzisiaj miałam beznadziejny dzień - jechałam do szkoły, usiadłam na mokrym siedzeniu (zalanym na szczęście tylko kawą) i odbarwił mi się tyłek, nie dało się tego zmyć, więc musiałam wrócić do domu (drugi koniec miasta, godziny szczytu)
Andzia, w końcu się Wam udało Gratuluję, życzę szczęścia i zdrowia
Cześć, Pati, cześć, Aśka Owocnych i jak najkrótszych starań
Jussio, jestem z Tobą w oczekiwaniu
Andzia, co u Ciebie z monitoringiem?jussio, andzia13 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
A ja z kolei mam cały czas widoczne żyłki na piersiach, no w zasadzie odkąd obserwuję swoje ciało czyli od jakiegoś roku cały czas je widzę a w ciąży nie jestem A przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo
Dla mnie to nie jest objaw ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:38
bacha8709, Ola_45 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
No to super wiadomość
Trzymam zatem kciuki, aby beta pięknie przyrastała i melduj się proszę w poniedziałek zaraz po wizycie u gin z dobrymi wiadomościami.
Ja też mam dobre wieści, mój M. zapisał się na badanie nasienia - idzie w poniedziałek.
Sama w to nie wierze. Uszczypnijcie mnie.andzia13, Kokardka44, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:No to super wiadomość
Trzymam zatem kciuki, aby beta pięknie przyrastała i melduj się proszę w poniedziałek zaraz po wizycie u gin z dobrymi wiadomościami.
Ja też mam dobre wieści, mój M. zapisał się na badanie nasienia - idzie w poniedziałek.
Sama w to nie wierze. Uszczypnijcie mnie.
Juppii no to super, będziesz mieć pełny obraz sytuacji
Andzia -
kasandra88 wrote:nie nakrecam bo nie mam zylek
ale czytalam ze sie pojawiaja z tym ze nikt nie napisał jakie
Kassandra ja przez te wszystkie cykle miałam wszystkie objawy ciąży, aż mnie to dziwiło, a teraz mnie dziwi ze poza większa ilością białego śluzu nie mam żadnych objawów
Andzia -
Właśnie wracam z monitoringu. Gin mówi ładny śluz,pięknie się rozciąga i piękny pęcherzyk 19mm starać się w weekend. Obstawia,że w niedziele pęknie. Także bierzemy się do roboty hehe
redmann, bacha8709, Ola_45, lotta.89, Hashija, Smużka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
emilanka wrote:Kochana jest nie źle, idź po bromergon (albo coś innego na zbicie prolaktyny, po za tym nie ma się co czego przyczepić. Stosunek LH do FSH jest poniżej ! ale nie przejmuj się tym za bardzo bo po zbiciu PRL LH może nieco wzrosnąć i stosunek się wyrówna Myślę że tu jedynym problemem jest PRL i po unormowaniu wszystko się ureguluje
Byłam u gina i sama nie wiem co mysleć... Na proalktynę kazała mi brać tylko castagnus... Poza tym powiedziala, ze wszytko ok. Byłam w 7 dniu cyklu, po usg powiedziala, ze za wczesnie żeby coś powiedzieć, ale jak na jej oko jeden z pęcherzyków będzię miał ochotę w tym cyklu pęknąć Kazała wyluzować, ewentualnie dla spokoju męża przebadać (męzowi się zrobiło goraca jak mu pokazalam skierowanie dla niego hahaha. Kazała łykać folic, witaminę D3 i jak zapytalam czy mogę pić inofem to powiedziala, ze jak najbardziej i tyle.
No ale ta prolaktyna Nie wiem sama, myslalam, ze mi przepisze chociaz z 1/4 tabletki bromergonu, a ona, ze nie ma potrzeby I tylko ten castagnus, jedna tabletke dziennie.
A mam: Prolaktyna 27,46 (4,8-23)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:03
-
Justaw jak nie jesteś pewna diagnozy gin to zawsze możesz iść na konsultacje do innego. Przynajmniej dla samej weryfikacji. Ja np jak byłam u jednej gin to mówiła minimum rok starań by zakwalifikować do leczenia niepłodności. A teraz poszłam do innego to mówi,że już po pół roku można iść bo szkoda marnować czasu. Lekarz lekarzowi nie równy
-
agisia wrote:Justaw jak nie jesteś pewna diagnozy gin to zawsze możesz iść na konsultacje do innego. Przynajmniej dla samej weryfikacji. Ja np jak byłam u jednej gin to mówiła minimum rok starań by zakwalifikować do leczenia niepłodności. A teraz poszłam do innego to mówi,że już po pół roku można iść bo szkoda marnować czasu. Lekarz lekarzowi nie równy