Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj mam zmienny nastrój.. Rano szczęśliwa byłam. Potem zła i smutna a teraz hmm sama nie wiem.. Z ciekawościa czekam do jutra i jak @ przyjdzie to ja już nie wiem co jest u mnie.....
A tak to ładna pogoda jest u jutro po pracy i w weekend mam zamiar położyć się w ogrodzie i opalać ładnie -
Cześć Kochane!
gorgeous - no normalnie szał!! gratuluję, ściskam i ...zazdroszczę
Jussio - dzięki Ci bo też z mężem zaoszczędzimy 150 zeta na seminogramie.
Doti jesteś jeszcze? Jakiś rozwój sytuacji? Ja też w weekend wbijam na leżaczek na ogródku i będę się smażyć, a co!
Olinka - witamy!
A tak poza tym wszystkim to ja mam dziś niezły humor, 2 dzień na CLO i spokojnie czekam sobie na owulkę (jeszcze parę dni)gorgeous lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Anabel, pięknie!
U mnie dziś była ostatnia beta - 1490Chyba nieźle rośnie.
Powiedziałam dziś przyjaciółkom o ciąży - ale były w szoku i nie wierzyłyPrzecież dopiero co im powiedziałam, że zaczęliśmy się starać i była wielka euforia, a tu JUŻ TERAZ ciąża, hehe
Tyle emocji, rany... będę spać jak dziecko
Doti, trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test!
Kicior, clo ma moc! Powodzenia
Dobrej nocki -
No to tak, @ nadal brak ale nie ciesze się jeszcze.. A test sama nie wiem czy to ślad po gdzie powinna być druga kreska czy nie.. Wiec jeszcze się nie ciesze... Zobaczymy co będzie. Jutro powtórzę i już
A jak nie poszło to znowu 10dc na monitoring i zobaczymy co będzie... A jak coś ja narazie jadę bez stymulacji jak clo... Bo pęcherzyki same rosną i pękająHashija lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:She86 dobrze się nie znam ale wydaje mi się,że mało jest tych o prawidłowej budowie. Natomiast mogą nadrabiać ilością i ruchliwością
norma jest powyżej 4%, zwrociłam lekarzowi uwagę na te 3 % ale powiedział żeby się tym nie przejmować
powodzenia dziewczyny!!Natalia27.03.2016
-
Siedzę w robocie i sama już nie wiem czy coś widziałam czy tylko sobie to wmowilam... Ale.. Tak myślę że ja bardzo późno owulacje miałam kolo 20 dnia cyklu.. Wiec teraz jest 9d po owulacji może dlategomi testy nie wychodzą
..
Ja pierdziele ale próbuje wmówić sobie ta ciążę wrrr aż zła jestem na siebie jaki to człowiek głupi nooHashija lubi tę wiadomość
-
Hej Kicior! Tak sie w duchu usmiecham, ze to chyba najlepsza grupa wsparcia
A u mnie zadnych objawow typowych przed @. Tak sie zastanawiam, bo cycki to mnie zazwyczaj bola 5-6 dni przed. Szyjka tez wysoko (nie wiem czy sie badacie, ja zaczelam od tego cyklu zapisywac obserwacje - polecam!!) ale i tak nie chce sie nastawiac. Juz z mezem postanowilismy ze jak tylko @ sie skonczy to wybieramy sie na leczenie do Invicty. Wiece, monitoringi, kolejne badania i wizyty. No i pewnie niemala kaska ale coz, teraz to chyba juz nawet na to nie patrze.
Czasami to sie zastanawiam, wczesniej nie byl za dobry czas na dziecko, kiedys to w ogole robilam testy z nadzieja ze beda negatywne. A teraz jest to dla mnie sprawa priorytetowa. Praca zeszla na bok, w domu jakos ostatnio super sie uklada... Tylko brakuje tej kropki nad 'i'. W ogole mysle, ze macierzynstwo to najpiekniejszy dar na swiecieOby byl nam dany!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:46
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Wiesz co ja chodzę w tym cyklu do kliniki leczenia niepłodności i sam monitoring to koszt 150 zł jednorazowo za powiedzmy około 5 wizyt wiec to mało. Badanie nasienia to tez 150 zł wiec ceny nie są takie złe... no ibadania hormonów itp to tez nie jakiś kosmos...
Także spoko powinno być ok
A ja chodzę co 15 min do łazienki bo czuję jak bym @ dostała... Laski weźcie mnie ogarnijcie bo swiruje na maksa... Jak się uda to będę skakać do nieba..Ola_45 lubi tę wiadomość
-
U mnie troche gorzej to wyglada: badanie nasienia 100zl, pierwsza wizyta 120zl a potem kazdorazowo 100zl (nawet podczas monitoringu). A za badania hormonalne 570zl... porazka dlatego na razie badan nie robie, mam jakies wyniki ze swojej przychodni z abonamentu firmowego. Wezme co mam i zobaczymy co babka powie.
A co do latania, to domyslam sie, ze emocje siegaja zenituWiele razy czytalam, ze zaczyna sie od malego plamienia, ale potem ustaje, sa typowe objawy jak przed @ i okazuje sie, ze jest ciaza
Czekam na wiesci i niestety tutaj nic ni pomoze innego jak tylko jeszcze troche cierpliwosci!!
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)