Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Potrzebuje czasu zeby Was nadrobic, tyle pisalyscie przez ostatnie dni.Jako ze pracuje przy kompie w wolne dni w ogole go nie wlaczam zeby odpoczac od monitora. Tymczasem zdam relacje co u mnie...
Moja temp w tym cyklu ladnie sie prezentowala, wczoraj jednak spadla nieco nad kreske co mnie zmartwilo ale dzis znow 37 a termin miesiaczki jutro. Nie wytrzymalam, zlamalam postanowienie o nie robieniu testow i ... Jest blada druga kreseczka! Chociaz mialam swoje przeczucia w tym cyklu to i tak gapie sie w test i nie wierze. Teraz jeszcze bardziej sie nakrecam i martwie zeby to bylo to i zeby nie zapeszyc. Mysle ze dopiero jutro wybiore sie na bete a jak bedzie pozytywna to w pt powtorze. Co myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 07:05
jussio, Madziulla, Andromeda, Kokardka44, amartio, bacha8709, Kicior, Hashija lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Andromeda wrote:Jussio a mialas monitoring? Nie mysleliscie o klinice, gdzie beda mieli Was oboje pod kontrola caly czas? Przynajmniej dokladnie wiedzialabys kiedy ovu jest?
Aniab, to widze zw podobnie jak u mnie. Ja mam wizyte w srode, ale dzis pod koniec pracy mialam b. dziwne wrazenie jakby pecherzyk pekl. Tego sie nie da opisac, takie bulgotanie ok 2-3sek... A poniewaz siedzialam totalnie bez ruchu to zwrocilo moja uwage. No i jajnik chyba przestal bolec... Albo sobie wkrecam hihi
Czy mozna poczuc dokladnie moment owulacji?? Mialyscie tak kiedys?
Narazie małymi kroczkami nas diagnozuje i właśnie teraz jest ten kolejny kroczek po stronie M czyli to nieszczęsne USG... aaa no i ja muszę czekać jeszcze na tą histeroskopie żeby sprawdzić ujście jajowodu bo chyba ostatnio było jednak coś nie takA bez tego to gin twierdzi że szukanie owulacji to strata pieniędzy na monitoring i dopiero po wszystkich badaniach znów zaczne stymulację
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
MakeMeLemonade wrote:Czesc Dziewczyny! Potrzebuje czasu zeby Was nadrobic, tyle pisalyscie przez ostatnie dni.Jako ze pracuje przy kompie w wolne dni w ogole go nie wlaczam zeby odpoczac od monitora. Tymczasem zdam relacje co u mnie...
Moja temp w tym cyklu ladnie sie prezentowala, wczoraj jednak spadla nieco nad kreske co mnie zmartwilo ale dzis znow 37 a termin miesiaczki jutro. Nie wytrzymalam, zlamalam postanowienie o nie robieniu testow i ... Jest blada druga kreseczka! Chociaz mialam swoje przeczucia w tym cyklu to i tak gapie sie w test i nie wierze. Teraz jeszcze bardziej sie nakrecam i martwie zeby to bylo to i zeby nie zapeszyc. Mysle ze dopiero jutro wybiore sie na bete a jak bedzie pozytywna to w pt powtorze. Co myslicie?Już po cichu gratuluję
A ja chyba bym nie wytrzymała i już dziś poszłabym na bete
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnyMakeMeLemonade wrote:Czesc Dziewczyny! Potrzebuje czasu zeby Was nadrobic, tyle pisalyscie przez ostatnie dni.Jako ze pracuje przy kompie w wolne dni w ogole go nie wlaczam zeby odpoczac od monitora. Tymczasem zdam relacje co u mnie...
Moja temp w tym cyklu ladnie sie prezentowala, wczoraj jednak spadla nieco nad kreske co mnie zmartwilo ale dzis znow 37 a termin miesiaczki jutro. Nie wytrzymalam, zlamalam postanowienie o nie robieniu testow i ... Jest blada druga kreseczka! Chociaz mialam swoje przeczucia w tym cyklu to i tak gapie sie w test i nie wierze. Teraz jeszcze bardziej sie nakrecam i martwie zeby to bylo to i zeby nie zapeszyc. Mysle ze dopiero jutro wybiore sie na bete a jak bedzie pozytywna to w pt powtorze. Co myslicie?
Gratuluję tez po cichu i trzymam mocno kciuki. Ja bym reż dziś na betę poszła
Nawet nie wiecie jak się ciesze z waszych pozytywnych testów. Trochę też zazdroszczę) ale to taka dobra zazdrość bo to mnie mega pozytywnie nakręca żeby zrobić wszystko żebym i ja miała zielony wykres
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
makeme, super!!
dawaj zdjecie:)
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyNo to tym bardziej zazdroszczę
ja jestem bez anty prawie 2 lata ale za badania zabrałam się po ślubie a martwić bardzo zaczęłam po poronieniu. Ja tez zaczelam pierwszy cykl mierzyc temp bo poprzedni zaczelam od polowy niestety. Trzymam mocno kciuki i dawaj fotę testu
-
http://zapodaj.net/421f55b7084e8.jpg.html
Fotka
My anty nie uzywalismy przez 7 lat - tylko przerywany, czasem w nieplodne dni nawet nie. Tez sie martwilam czy aby na pewno wszystko z nami ok skoro tyle lat bez wpadki. A jak wyniniki ?Mam nadzieje ze to kwestia brania jakis hormonow i nast razem ciaza bedzie szczesliwabacha8709 lubi tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PeggyOlsen sama nie wiem. Wydaje mi się że luty to zimny miesiąc i chyba mam opory przed wychodzeniem z maleństwem na mrozy. Ale chyba macie rację kupię wózek na przełomie września i października by potem już po porodzie nie jeździć i szukać.
A jak twoje samopoczucie?
MakeMeLemoniade po cichu gratuluje i czekam na wyniki bety. Trzymam mocno kciuki
Aniab ja bym i tak poszła we czwartek do gin sprawdzić czy pękł pęcherzyk, wtedy masz 100% pewność.
Doti a Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:44
MakeMeLemonade, PeggyOlsen lubią tę wiadomość