Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorki czytając kliknelo mi się lubię to.
Na spokojnie Madziulla wchłonięcia się ładnie torbiel bo jeszcze nie jest aż tak.gigantyczna jedynie musisz cykl przystosować z starańiami. Ale kolejny już brać się do działania i będzie superMadziulla lubi tę wiadomość
-
jussio nie poddawaj się,może M pójdzie po rozum do głowy daj mu trochę czasu.
Madziulla mam nadzieję, że torbiel się wchłonie i w następnym cyklu będą już 2 kreseczki,nie załamuj się!
Ja dzwoniłam do szpitala w poniedziałek mam jechać raniutko ze skierowaniem i lekarz ustali mi datę zabiegu,zaczynam się bać, ale czego się nie robi dla dzidziusiajussio lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
mam tylko nadzieję, że uda mi się to zrobić po tym cyklu,bo później mój lekarz ma urlop,a ja chciałabym jak najszybciej mieć to już za sobąInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hejka! Ale dziś się zimno i wietrznie zrobiło, brrrr
Doti, ja mam kilka pytań do CiebieIle Twój gin bierze za wizytę ? (znowu zapomniałam nazwiska a nie chce mi się szukać na poprzednich stronach, tym razem zapiszę!)
W jakim szpitalu pracuje?
Myślę, że chyba do niego się wybiorę bo ta moja nie pracuje w żadnym szpitalu a chyba lepiej, żeby gin prowadzący ciążę pracował gdzieś, może akurat zdarzy się rodzić na dyżurze
Wczoraj rozmawiałam z moja ginekolog chciałam się dowiedzieć kiedy przyjść i powiedziała mi, że spokojnie wystarczy jak będę tego 28 lipca. Mi to się wydaje taki KAWAAAAŁ czasu!'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Madziula co do torbieli to niestety nie wiem co to jest ta czynnosciowa, ale skoro Twoj gin powiedzial że jest szansa ze sama sie wchłonie to może właśnie tak będzie! Trzymam kciuki żeby szybko sie wszystko wygoilo26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hej Dziewczyny
Aniabbb laparoskopia nie taka straszna jak ją malująI masz rację im szybciej tym lepiej
I rozumiem twój strach bo też się bałam, ale uwierz wszystko jest do przeżycia, no i będziesz wiedziała co tam w środku się dzieje
A u mnie ciąg dalszy kiepskiego humoruBo nie dość że wyniki M są jakie są
to jeszcze owu mi się raczej przesunęła albo w ogóle znów szykuje się bezowulacyjny cykl
Nie wiem dlaczego ja to mam zawsze pod góre
Ale jak to było w moim avatarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 09:57
marjotka lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Witajcie!
Ale dziś zimno i ciemno.... ;(
She moje gratulacje, to teraz tylko beta dla potwierdzenia, ale już po cichu gratuluję.
MakeMelemoniade i powiedziałaś już swojemu? Jaka reakcja?
Jussio z facetami tak niestety jest, że oni to uciekają od lekarzy i wszelkich badań.
Z moim też lekko nie było, ale jak dowiedział się ze kolejni znajomi spodziewają się dziecka to sam się zdecydował iść na badania. Ja go nie namawiałam, bo jak mu suszyłam głowę, to skutek był, ale odwrotny.
Ania mam nadzieję, że zabieg skończy się pomyślnie i w następnym cyklu uda Wam się zobaczyć 2 kreseczki na teście. Mocno w to wierzę.
Madziula trzymam kciuki, żeby torbiel się wchłonęła i żeby żadne interwencje lekarzy nie były potrzebne
A co z emilianką, marjotką? Gdzie się podziałyście dziewczyny?
She86, marjotka lubią tę wiadomość
-
Tak powiedziałam
Jak planowałam, pojechaliśmy na kolacje i zanim weszliśmy do restauracji dałam mu prezent, zdziwił się i mówi z jakiej to okazji, za chwilę wyjął książkę z torebki i z niedowierzaniem zapytał czy jestem w ciąży
Ogromnie się ucieszył i wzruszył, trochę nie dowierzał, że się tak szybko udało.
A później siedział taki dumny jak paw sam sobie powtarzał, że będzie tatą ^^
Oczywiście chciał od razu wszystkim obwieścić tę nowinę ale go przekonałam, żeby z tym poczekać do serduszka
Postanowił też kupić sobie koszulkę z napisem 'będę tatą' i nie umawiać w jeden dzień spotkań z klientami żeby móc cały dzień w niej w pracy chodzićbacha8709, She86, Doti87, lotta.89, Hashija lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
jussio a w tym cyklu co miałaś laparoskopie od razu można się starać czy trzeba odczekać wiem, że po hsg można od razu, ale jak jest po laparoskopii?MakeMeLemonade aż się wzruszyłam jak czytałam jak powiedziałaś M i jak zareagował:)super
Madziulla ja też zaciskam piąstki
MakeMeLemonade, marjotka lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:jussio a w tym cyklu co miałaś laparoskopie od razu można się starać czy trzeba odczekać wiem, że po hsg można od razu, ale jak jest po laparoskopii?MakeMeLemonade aż się wzruszyłam jak czytałam jak powiedziałaś M i jak zareagował:)super
Madziulla ja też zaciskam piąstkiKurde ale nie pamiętam czy w tym cyklu z laparo dostaliśmy zielone światło... wydaje mi się że nie, że właśnie dopiero po pierwszej @ pozwolił nam się starać.
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
bacha8709 wrote:Witajcie!
Ale dziś zimno i ciemno.... ;(
She moje gratulacje, to teraz tylko beta dla potwierdzenia, ale już po cichu gratuluję.
MakeMelemoniade i powiedziałaś już swojemu? Jaka reakcja?
Jussio z facetami tak niestety jest, że oni to uciekają od lekarzy i wszelkich badań.
Z moim też lekko nie było, ale jak dowiedział się ze kolejni znajomi spodziewają się dziecka to sam się zdecydował iść na badania. Ja go nie namawiałam, bo jak mu suszyłam głowę, to skutek był, ale odwrotny.
Ania mam nadzieję, że zabieg skończy się pomyślnie i w następnym cyklu uda Wam się zobaczyć 2 kreseczki na teście. Mocno w to wierzę.
Madziula trzymam kciuki, żeby torbiel się wchłonęła i żeby żadne interwencje lekarzy nie były potrzebne
A co z emilianką, marjotką? Gdzie się podziałyście dziewczyny?
No własnie czekam na bete!pewnie będzie koło 14-15
A jak Ty się bacha dziś czujesz, ja jestem strasznie senna i lekko boli mnie głowanie wiem czy nie wyjdę wcześniej z pracy
jussio musisz na spokojnie z mężem pogadać, albo niech mu lekarz przegada. Kurcze ostatnio oglądałam cykl polskich filmów o in vitro i jeden z bohaterów nie miał plemników w nasieniu i musieli pobierać te plemniki z jader, ponoć bardzo go to bolało ale wszystko chciał zrobić co możliwe żeby mieć dziecko
Emilianka nie pisze coś ostatnio na naszym wątku, odkąd w sumie przyjechała do Polski, na innych się pojawia.Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
MakeMeLemonade wrote:Hejka! Ale dziś się zimno i wietrznie zrobiło, brrrr
Doti, ja mam kilka pytań do CiebieIle Twój gin bierze za wizytę ? (znowu zapomniałam nazwiska a nie chce mi się szukać na poprzednich stronach, tym razem zapiszę!)
W jakim szpitalu pracuje?
Myślę, że chyba do niego się wybiorę bo ta moja nie pracuje w żadnym szpitalu a chyba lepiej, żeby gin prowadzący ciążę pracował gdzieś, może akurat zdarzy się rodzić na dyżurze
Wczoraj rozmawiałam z moja ginekolog chciałam się dowiedzieć kiedy przyjść i powiedziała mi, że spokojnie wystarczy jak będę tego 28 lipca. Mi to się wydaje taki KAWAAAAŁ czasu!
Nazywa się Bartłomiej Wolski. Bierze za wizytę poloznicza z usg 300 zł. Dość dużo ale jak chodzisz raz na 5 tyg to spoko.
Byłam u niego na pierwszej Wizycie ale za szybko i tylko pogadałam i nie wziął kasy.
A pracuje w szpitalu miejskim na kapuścisksch.
-
She ja też jestem senna, sąsiadka obudziła mnie dziś krzykami przed 4 nad ranem, bo ktoś zaparkował pod jej oknem. Taka jędza jest, że drze się na całe osiedle.
Mdłości jeszcze mi dokuczają, ale jest już dużo lepiej.
Brzuszek zaczyna się pojawiać, tak delikatnie zaokrąglił się na dole.