Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicior wrote:no i wróciłam, kurde nic się nie dowiedziałam konkretnego, poza tym, że muszę poszukać miejscówki w Krk gdzie robią badania na Ureaplasmę, Mycoplasmę i coś-tam jeszcze...
Ktoś może wie gdzie to się da zrobić i to względnie tanio? kurde przez te dzieci to można zbankrutować!!
W Krakowie to pracownia mikrobiologii Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego przy ul. Czystej 18. 2 lata temu płaciłam ok. 120 zł za myco, urea i chlamydię. Nie wiem jak w tym roku, bo dopiero się wybieram
Nie znalazłam nigdzie taniej.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:10
aleala, Kicior lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Mam 23 lata od miesiąca jestem szczęśliwą mężatką i wraz z moim mężem zaczynamy starania o dzieciątko
. Tak jak już pisałam wyżej strasznie sie boje rozczarowań ... z natury jestem raczej z tych osób bez wielkiej wiary w cuda i to chyba dlatego . Mam tylko nadzieje ze razem tutaj jakoś będziemy sie wspierać i damy rady .
Hej, witam koleżankę z mojego rocznika 92:) Powodzenia:) Ja już 5 cykl starań zaczynam...aleala lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wybieram się do Albanii, drogę dzielimy na dwa dni żebym się nie męczyła zbyt długo w samochodzie i jedziemy w nocy żeby było chłodniej no i może szybciej.
Agisia powiem Ci że chodzę do gina, który jest nastawiony na dobro pacjentki i dziecka a nie na kasę. Kiedyś nawet zapomniałam zapłacić (tak się stresowała wizytą i później cieszyłam z wyników, że kompletnie zapomniałam zapłacić) nie upomniał się a ja zapłaciłam na kolejnej wizycie.
aleala lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Patus Ty tez 92 ricznik? Duzo nas
TAK;) 92 ze stycznia;)aleala lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
DZIEWCZYNY OGLĄDAŁAM SOBIE NASZĄ TEBELKĘ JEST:
23 NAS STARAJACYCH SIĘ
21 ZAFASOLKOWANYCH:)
To bardzo mała różnica:) trzeba się cieszyćMadziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść
Ją nadal szpital i już chyba do końca ciąży bo skurcze nadal mam i cały czas coś mi na to podają zwykle zastrzyki;( mam tylko nadzieję że szyjka będzie trzymała
Wczoraj miałam jakiś kryzys, poplakalam się i nie mogłam tego opanować, nawet pielęgniarki mnie uspokajaly;) ale przyjechał mąż i od razu lepiej na sercu się zrobiło;)
Kicior ją też w krk rób badania na Miodowej w LAB-cos tam
Pozdrowienia dla wszystkich;)bacha8709, Madziulla, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam AniaReh i Patus_777 i Kate4!!
Patus_777 ciesze sie ze jestes kolejna z rocznika 92'a statystyki sa naprawdę pocieszające
.
AniaReh jestes z Krk tak ?ile czasu juz sie starasz i gdzie chodzisz do ginekologa?.
Kate4 , trzymaj sie , bedzie dobrze) !
I mam pytanie : Czy to normalne ze jesli mierze temp od 6 dnia cyklu i z dnia na dzien mi maleje ? czy mam poprostu termometr jakis kijowy ;/ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:05
-
Ev ja biore kapsulki wiesiolka (Oeparol) + Conceive plus (aplikatory z zelem).
Dziewczyny, a co sie dzieje z sunday i angela b-d? widze na pierwszej stronie, ze ich terminy nadeszly - a moze przeskocza do nizszej tabelki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:18
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Ev wrote:Andromeda , a pomagają te kapsułki ?
tak, pomagaja, ale trzeba tego b. duzo brac (6 kapsulek dziennie), az do owulacji. potem juz nie.Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)