Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki Ania, tylko że oni mają do 14-go urlop i zastanawiam się czy czekać czy szukać czegoś innego...a kojarzysz ile tam biorą za taki posiew: Mycoplasma, Ureaplasma i Chlamydia? Bo ja tych cen to nigdzie znaleźć nie mogę, jakby to kurde był jeszcze jakiś wyczyn zrobić cennik w internecie26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnytak:)) no faktycznie cen nie ma,ale ja za komplet czyli ureaplasma,mycoplasma i chlamydia, cytologia,czystość pochwy i grzyby i bakterie płaciłam coś chyba z 250 zł czy jakos tak,najlepiej zadzwon tam i zapytaj bo te trzy badania będąnapewno mniej kosztowac aczkolwiek tanie nie sa:)
-
nick nieaktualny
-
no ja właśnie też widziałam, że cennik w budowie:P Dzięki Ania, nie wiem czy w takim razie się nie wstrzymam i nie poczekam, a w międzyczasie zrobię sobie te badania z krwi. A pamiętasz jeszcze jak długo czekałaś na wyniki? Nie ukrywam, że trochę mi zależy na czasie bo im szybciej to porobię tym wcześniej się dowiem co i jak
kirys lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Zdradzisz o co chodzi z tą wizytą położniczą? Na czym to polega?
Kochana zwykła wizyta ciężarnejbo jeżeli do.mojego gina chodzisz normalnie na badania to masz ginekologiczne spotkanie i kosztuje150 zł a jak.już jesteś w ciąży to badanie tzw poloznicze i cena pidskakuje do 300. Ale spoko.Bo długo siedzę w gabinecie wszystko sprawdza, zgrywa mi filmik na pendrive który od niego dostałam i tam ogólnie badanie ciążowe
-
Ale mam wykres w tym cyklu... Nudny jak lato z radiem :p albo termometr mi sie zepsul
-
Hej Dziewczyny! Ale pogoda:) Normalnie nie chce sie w biurze siedziec, najchetniej wyskoczylabym na plaze sie pobyczyc;)
U mnie bez zmian, pracujemy z M ciezko w te plodne dni - jajnik nadal boli wiec ovu lada chwila. Mam nadzieje, ze na jutrzejszej wizycie uslysze, ze wszystko peklo i znow czekanie...
Wczoraj tak sobie lezelismy i wyobrazalismy jakby to bylo, gdyby w tym cyklu sie udalo, ze nasze zycie ulegloby zmianie, dom nie bylby taki 'pusty', 'cichy'... Ze mielibysmy jeszcze jeden powod, by zyc, wstawac rano (w nocy najpewniej tez hehe) - ze mielibysmy ten najcenniejszy skarb, wlasny, wyczekany... Ech, jak byloby pieknie;)
Udanego dzionka!!aleala, bacha8709 lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeba ja dzisiaj jakas placzliwa jestem a Twoj wpis o tym wyczekanym dodatkowym powodzie do zycia dodatkowo mnie wzruszyl... Kolega z biura sie ze mnie nabija :d
Andromeda lubi tę wiadomość
-
Ja za każdą wizytę u gina płacę 80 zł. Za prenatalne zapłaciłam 100 zł.
Za cały monitoring zapłaciłam 100 zł, jak przychodziłam do niego o poradę to kasował mnie tylko 20 zł.
Dziewczyny za tydzień zaczynam urlop, ale się cieszę
Z drugiej strony trochę boje bo czeka na dużo kilometrów do celu.Kicior lubi tę wiadomość