Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaReh wrote:Ev ja sie staram juz 8 cykl...
Dziewczyny mozna tu jakoś prywatnie pogadać?? Na jakimś komunikatorze czy cos? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które stosowały dupek ... czy bolał was brzuchol ???mnie od dwóch dni boli ..masakra i jak tu wytrzymać ...a muszę do niedzieli go brać. .
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kliknij na awatar delikwentki i w okinku na dole pojawi sie "guzik" dodaj do przyjaciolek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Dziewczyny, które stosowały dupek ... czy bolał was brzuchol ???
mnie od dwóch dni boli ..masakra i jak tu wytrzymać ...a muszę do niedzieli go brać. .
bolała mnie brzuch ale na początku @ale to tak mnie bolał,że musiałam sięgnąć po tabletkę bo aż mi łzy z bólu leciały, a tak poza dupkiem to nigdy nie musiałam zazywać nic:)
a w połowie zazywania dupka miałam wrażenie wzdętego brzucha i zaczęłam wtedy sobie wkręcać że może się udało:))) hahahaPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tego slynnego dupka nigdy nie bralam... Za to mam meeega zle wspomnienia po poczatkach z metformina i jeszcze gorsze bede miala po clo... Naszczescie dzisiaj ostatnia tabletka byla wiec od jutra zamierzam sie juz czuc tylko lepiej
-
nick nieaktualny
-
Ja też z Krakowa, mój gin polecał Pracownie Mikrobiologiczną Bolesław Pawlik al. Daszyńskiego 22. Telefonicznie trzeba się umawiać. Robiłam tam badania ceny nie są wygórowane ale teraz dokładnie nie pamiętam ile płaciłam, mogę poszukać.
Ogromne gratulacje dla nowych zafasolkowanych, trochę mnie u Was nie było, ale widzę że dużo się dzieje. Staraczki Kochane trzymam za Was mocno kciuki wiem że każdej z Was się uda, musi -
Smużka wrote:Ja też z Krakowa, mój gin polecał Pracownie Mikrobiologiczną Bolesław Pawlik al. Daszyńskiego 22. Telefonicznie trzeba się umawiać. Robiłam tam badania ceny nie są wygórowane ale teraz dokładnie nie pamiętam ile płaciłam, mogę poszukać.
Ogromne gratulacje dla nowych zafasolkowanych, trochę mnie u Was nie było, ale widzę że dużo się dzieje. Staraczki Kochane trzymam za Was mocno kciuki wiem że każdej z Was się uda, musi
CZEŚĆ) skoro jestes z Krakowa to moze mogla bys mi polecic dobrego ginekologa , kogos kompetentnego i naprawdę dobrego . Jestem na etapie poszukiwań .
Pozdrawiam ! -
Ev wrote:Dziewczyny wtajemniczcie mnie proszę co to jest ten dupek ?
wszystko to hormony...więc skutków jest stosowania sporo:/
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Duphaston-lek ( my w skrócie mówimy dupek:D)...ja biorę go na uregulowanie cykli...można go stosować też do podtrzymania ciąży itd... ale jest na receptę jak większość i innych które niestety dziewczyny zażywają
wszystko to hormony...więc skutków jest stosowania sporo:/
Aaaa, słyszałam coś o tym leku. Moja kuzynka go chyba nawet brała .
Dzięki za odpowiedz)
-
Patus_777 ja miałam okropne skutki uboczne branie dupka, do tego stopnia że sama odstawiłam za wcześnie i lekarz przepisał mi luteinę - na niej czuję się normalnie. Po dupku bolał mnie brzuch, miałam mdłości, latałam do wc i w ogóle paskudnie się czułam. Jak się źle czujesz, to zmień na luteinę, u mnie przynajmniej podziałało
Dziewczynki, możecie mi dopisać datę porodu na 1 stronie? 14 lutego
Trzymam kciuki za staraczki i widzę, że zaciążonych nam przybywa!