Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laskiiii!! Miałam weekendową przerwę od forum, ale już wróciłam.
Mam pytanie - nie ma któraś z Was Bromka na zbyciu? Może komuś zostało wolne opakowanie? Chętnie odkupię! Kończy mi się a do gina mam wizytę dopiero na przyszły piątek (bo w tym tyg. ma urlop, a w przyszłym już pozajmowane), a Bromka podobno nie powinno się odstawiać tak nagle no i wolałabym tego nie robić... W razie czego piszcie, będę wdzięczna!
Kokardka wypoczywaj, przynajmniej pogoda Ci się udała
Jaskra - GRATULUJĘ!!!!Oszalałam, że tak szybko Ci się udało! To forum to jednak ma moc!
Doti moja koleżanka podarowała swojemu M (nie wiem już na jaką okazję) swoje zdjęcie zrobione przez profesjonalnego fotografa w duuuuużym formacie (do sypialni na ścianę), takie bardzo ponętne i seksowne (ale nie akt) i muszę przyznać, że rewelacyjna sprawa (też bym takie chciała
).
A ja dalej usilnie szukam labo które mnie nie zrujnuje...jutro idę u siebie w mieście jeszcze w jedno miejsce zapytać i zobaczymy - ciężkie życie staraczki26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Cześć Ev!!
wspieramy się i jest super, nie wspominając o tym, że co chwilę którejś się udaje, także jest pozytywnie baaaardzo! trzymam kciuki, żebyś nie musiała tak długo się starać jak ja...
Ev lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio to nasze nowe kolezanki chwala sie pieknymi betami w pierwszych cyklach staran takze Tobie Ev tez wroze szybciutko 2 kreski
Ev lubi tę wiadomość
-
Mam do Was pierwsze pytanie
. Moze któraś z Was jest z Krakowa badz okolic albo po prostu zna kogoś z tamtad i moze polecić jakiegoś naprawdę kompetentnego i dobrego ginekologa.
W swoim życiu trafiłam już na kilku takich ze "głowa mała", a to ostatnia rzecz jakiej teraz potrzebuje . -
Madziulla to tak jak ja właśnie (nawet już ponad 2 bo od razu po ślubie przestaliśmy się zabezpieczać i miałam nadzieję, że nam to naturalnie przyjdzie). No ale cóż musimy być silne i wytrwałe, nie mamy wyjścia
Ev, Madziulla lubią tę wiadomość
-
A wogole to meczy mnie ta nazwa watku " staraczki" przenioslybysmy sie wszystki juz na jakies ciezarowki czy cos
Ev, Kicior, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Ev ja mam do Krk nie daleko i jeżdżę prywatnie do dr Tomasza Basty do SCM - bardzo miły, dociekliwy, w porównaniu do moich poprzednich wydaje się zdecydowanie dokładniejszy, ale czy jest faktycznie dobry i kompetentny to czas pokaże. Znalazłam go w internetach, miał świetne opinie także postanowiłam sprawdzić. Na razie jestem zadowolona ale jak uda mi się zaciążyć to wtedy będę mogła szczerze polecić jako "skutecznego" lekarza
Ev lubi tę wiadomość
-
Zdaję się że od początku roku jakoś (o ile dobrze pamiętam), ale nie jestem pewna na 100% bo ten czas tak zapierdziela, że wszystko mi się zlewa
ale chyba tak, a jak nie to koniec zeszłego.
Ev lubi tę wiadomość
-
Kicior wrote:Aleala jestem za!
ale najpierw muszę sobie krechę na teście domalować
heheheh
Kicior, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Yhymmm
) ... no nic chyba spróbuje i zapisze sie do Niego tez. Badania ci juz jakieś konkretne zrobił ? . Bo to mnie tez strasznie wkurza w niektórych lekarzach ze nie spieszno im do tego, nawet kiedy sa do tego konkretne wskazania .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:38
-
nick nieaktualny
-
heheheh Aleala daj tylko znak kiedy i ruszamy!
Ev właśnie on jest o tyle fajny, że jak ze mną pogadał na pierwszej wizycie to od razu kazał mi porobić podstawowe badania hormonów i przyjść z nimi. Potem jeszcze raz powtarzałam, badanie nasienia u M, ja już AMH robiłam i jestem w trakcie dalszej diagnostyki, bo kazał mojemu M iść do urologa i razem do immunologa i teraz mam cały pakiet do zrobienia od immunologa i właśnie się rozglądam za jakimś tanim labo, może Ty masz jakieś namiary?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)