Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja te testy zazywczaj robie w godzinach popoludniowo - wieczornych i pilnuje zeby nie pic ponad 2 godz zadnych plynow wiec chyba dobrze robie ?
A własnie dziewczyny mam jeszcze jedno takie troche może glupie pytanie ale jednak odważe się je zadac - czy fakt ze codzinnie nosze wkladki może miec wplyw na to, że nie moge za bardzo zlokalizowac swojego sluz, w sensie okresli go ? moze noszenie wkladek w tym przeszkadza? ale nie wyobrazam sobie bez nich...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:22
-
agatkaa ja sie nie wypowiem bo na mnie te testy nie dzialaja.. jedyne co mi sie pojawialo to cien, wiec wg instrukcji wynik negatywny. dlatego przestalam robic skoro i tak mam monitoring.
a ja juz po wczorajszym zastrzyku na pekniecie, mialam cos co sie nazywa Gonapeptyl - pierwsze slysze... nast wizyta w czw wiec okaze sie co i jakagatkaa, Angela B-D lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kokardka44 wrote:Pozdrowienia z nad morza, cudowna pogoda, moja dzisiejsza @ tez Was pozdrawia, jussio termin na 29.08 buuuziaki
Kokardka44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doti Ty to najwspanialszy prezent nosisz pod sercem
myle jak zrobisz do tego romantyczna kolacje to bedzie wystarczalo
-
Cos co przypomni czasy dziecinstwa? Jakis sentymentalny drobiazg ktory obudzi mile wspomnienia wydaje sie byc fajny;)
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki !
Tak jak wy pragnę zostać mama w bieżącym roku . Strasznie sie boje rozczarowań i niepowodzeń ale musi sie udać !. Trzymam za Was i za was kciuki !!!
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:56
aleala, agatkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam 23 lata od miesiąca jestem szczęśliwą mężatką i wraz z moim mężem zaczynamy starania o dzieciątko
. Tak jak już pisałam wyżej strasznie sie boje rozczarowań ... z natury jestem raczej z tych osób bez wielkiej wiary w cuda i to chyba dlatego . Mam tylko nadzieje ze razem tutaj jakoś będziemy sie wspierać i damy rady .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:05